sâmbătă, martie 10, 2012

Câştigători Concurs "Mărţişoare în dar de la noi!"

Speram să fiţi mai înţelegători, v-am explicat că şi eu şi Alexya avem probleme cu calculatoarele şi nu am reuşit să punem ieri câştigătorii pentru că nu putem intra aşa des pe net. Am pus un anunţ şi pe pagina de Facebook a blogului în care vă spuneam când afişăm câştigătorii, tocmai ca să nu mai fiţi nevoiţi să întrebaţi şi de atâtea ori pe blog..

Ok..pt că nu pot sta mult, o să fiu scurtă:
1. Câştigătoarea aleasă prin jurizare, de noi, este Ioana Alexandra. - au fost 7 răspunsuri care ne-au plăcut în egală măsură, dintre toate, şi cum nu ne-am putut decide, am folosit Random pentru a trage la sorţi dintre aceste răspunsuri şi a alege un câştigător. 
2. Câştigătoarea aleasă prin tragere la sorţi dintre toţi participanţii, este ©Ramonaa ‹3 . AICI găsiţi lista cu toţi participanţii (pe listă nu a mai fost trecută şi câştigătoarea aleasă prin jurizare. )

Care ce cărţi primeşte ?
Ioana Alexandra îşi va alege prima un pachet de cărţi dintre cele două, apoi celălalt pachet îi revine ©Ramonei‹3. A! Nu este obligatoriu ca un pachet să fie compus exact din cele 2 cărţi puse de noi orientativ, dacă vă înţelegeţi între voi şi discutaţi puteţi face diferite combinaţii între cele 4 cărţi, care şi cum le ia, condiţia e să ajungeţi la un numitor comun amândouă. 
Vă rugăm să discutaţi în comentarii, aici, şi să stabiliţi cine ce cărţi ia, apoi să trimiteţi un mail la alexya_fanfics@yahoo.com cu numele şi adresa completă , plus nr de telefon. Dacă nu vom primi datele în 3 zile de la una din voi, vom fi nevoite să alegem al câştigător.. 

Mulţumim pentru participare, felicitări câştigătoarelor, să vă bucuraţi de mărţişoarele noastre! Mulţumim din suflet şi sponsorului nostru care ne-a ajutat necondiţionat până acum, pentru a organiza concursuri sau a face recenzii pentru voi, Librăria Online Libris !
BannerFans.com

P.S. Câştigătorii celuilalt concurs, cel de Dragobete, vor fi afiţaţi în seara asta de Alexya, dacă nu intervine altceva.

12 comentarii:

  1. Bravo fetelor ! >:D< Sa va bucurati de carti:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos :x. Un martisor superb <3.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am sa trimet acum mail-ul cu cele cerute ,dar am sa astept sa isi aleaga Ioana prima cartile si apoi eu .>:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. nu-mi vine sa cred ca am castigat!! multumesc din suflet fetelor:*
    aleg primul pachet, cel cu "Cititoarea din dantela" si " Jemimia J"

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari cistigatoarelor. Si fie ca planurile tuturor participantilor sa se indeplineasca. O primavara cit mai frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-au placut mult raspunsurile tuturor, si ma bucur ca si voua v-au placut mai multe raspunsuri, Ioana Alexandra chiar a avut un raspuns dragut, si ii pot spune doar "Felicitaaaari!!!" Cu siguranta planurile noastre se vor implinii, meritam, doar suntem amuzanti, ingeniosi, si mai ales...avem o imaginatie si o vointa de neinduplecat :D:))
    Bravo si norocoasei Ramonaa!! Sa va bucurati de carti, fetelor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari ..Bucurati.va de carti!

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari fetelor! :d
    Lectura placuta!

    RăspundețiȘtergere
  9. felicitari fetelor! sa cititi cu placere

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu siguranta as fi castigat si eu daca .... selfii asta rai nu ar fi intervenit . Plus spiridusii malefici , plus toate alea ... :P

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!