luni, februarie 06, 2012

Wattpad Zone (1)

Am iniţiat nu demult o "mini campanie", ca să îi zic aşa, referitoare la un mod inedit de a-ţi promova creaţiile pe Wattpad. Cum v-am spus, ni se pare o platformă ideală pentru a găsi mai mulţi cititori pentru creaţiile voastre (puteţi posta romane, one-shot-uri, poezii, ficuri etc). Unii dintre voi s-au alăturat, ceea ce ne-a bucurat nespus, alţii ştiau deja de acest site. Aceştia sunt (daţi click pe coperte pentru a ajunge la fiecare creaţie):

Law a postat următoarele creaţii: "Jurnalul unei fete moarte", "Fantoma visurilor mele" şi "Cum să reuşeşti să începi din nou".
BannerFans.com BannerFans.com BannerFans.com

Ramona a spus că ea postează pe Wattpad de vreun an şi ceva (de ce nu ne-ai vândut pontul şi nouă ? :) ) şi are postate foarte multe creaţii: "Magia e putere", "Demonul de rubin" , volumul "Petale albe, petale negre" , volumul "Orizont cenuşiu", "Umbre şi furtună", "Frica ascunsă", "Wicked games", "Vampire Heart".
BannerFans.com BannerFans.com BannerFans.com BannerFans.com BannerFans.com BannerFans.com BannerFans.com BannerFans.com

Veronica s-a alăturat cu drag iniţiativei noastre şi a postat 3 creaţii : "Experimentul" , "What goes around comes around" şi "Dragostea doare".
BannerFans.com BannerFans.com BannerFans.com

BibbyEllen a spus că a avut ceva probleme cu vechiul cont de Wattpad, şi a făcut acum unul nou, unde are postate 2 creaţii : "Flacăra de porţelan" şi "Eu şi cu mintea ta" (de această creaţie a ta din urmă nici nu ştiam, bine că am aflat :) )
BannerFans.com BannerFans.com

Dreams*Link a postat recent 3 creaţii: "Fighting with the angels", "Regasirea" şi "Viitorul nostru, trecutul ei".
BannerFans.com BannerFans.com BannerFans.com

Cei noi intraţi pe Wattpad, aşteptăm impresiile voastre, cum vi se pare, dacă recomandaţi şi celorlalţi să îşi posteze creaţiile. Poate împreună reuşim să adunăm cât mai mulţi.
De asemenea, cei care aţi găsit vreo creaţie care vă place mult de tot, şi vreţi să le spuneţi şi celorlalţi de ea, să îmi daţi un mail, comentariu, etc, cu link-ul poveştii şi o voi pune la postarea următoare.

Spor la Wattpad-uit! :)

9 comentarii:

  1. Wow, nu ma asteptam sa pui si creatiile mele. Mi-ai facut o surpriza frumoasa, merci :*

    RăspundețiȘtergere
  2. O lamurire pentru cititori: Vampire heart este o trilogie: vol 1:Vampire heart, vol 2:Wicked games, vol 3:Poison girl(inca nu a aparut) iar din trilogia Magii, am volumul 1:Demonul de rubin si vol 2:Magia e putere(in curs de scriere)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte dragut:), insa eu n-am postat nimic momentan.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragut.. merita sa continuati fetelor, mai ales ca sunteti si talentate.

    RăspundețiȘtergere
  5. uuu, nu stiam despre Wattpad. suna interesant. poate o sa-l folosesc candva...

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt tare frumoase! Bravoooo!
    Cat de curand sper sa postez si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiam de wattpad pana acum. Mi-am facut si eu cont...pare interesant :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu am cont pe Wattpad de aproape un an si este cu adevarat un site in care-ti poti promova creatiile, primi comentarii si incurajari. Sper ca, cati mai multi scriitori si cititori sa isi faca cont. Merita! :)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!