marți, februarie 14, 2012

Voi ce iubiţi ?

Eram destul de pornită să fac o anti-campanie Valentine's Day, dar am aflat că urmează să apară "Prinţul  Mecanic" de Cassandra Clare, şi mi-a înseninat ziua, floricelele au început să apară, păsărelele să cânte ..(deşi afară e frig de crapă pietrele şi cred că păsărelele sărmanele is în comă prin cuiburi). 
O să fiu mai puţin critică şi o să vă zic doar că nu suport dulcegăriile din această zi, poreclele stupide gen : ursuleţ, bulinuţă, piersicuţă, măslinuţă,  cartofior..- ok, m-a luat valul - , şi nu le văd rostul acelor perne de pluş inutile, în formă de inimă, pe care nici nu poţi dormi, că îţi ia foc capul de cald, de la sinteticul ăla şi transpiraţiile, şi pe mine una mă stresează şi acel roşu iritant şi mă face să mă simt ca un taur în coridă.. în fine.  Sunt convinsă că majoritatea bărbaţilor detestă această zi , dar se complac cu ursuleţi şi prostioare pentru a le mulţumi pe iubitele lor crizate
Ideea de bază e că e prostesc conceptul de "a-ţi dovedi dragostea" într-o zi anume, dacă ai o relaţie normală şi voi sunteţi sănătoşi la cap, aceste dovezi le vezi mereu, nu? Bine, poate duduile care primesc în restul timpului numai şuturi în fund de la cel "iubit", li se în regulă asta, şi acum au parte de puţină atenţie, e firesc să fie în al nouălea cer. Dar nu e deloc în regulă. 
Şi totuşi, dacă e musai să ne sărbătorim iubirea, de ce să nu o facem de Dragobete ? De ce să preferăm o sărbătoare comercială împrumutată de la alţii ? 
În fine dragilor, eu vă sfătuiesc să vă iubiţi mereu, să vă spuneţi asta , şi dacă tot e să primiţi cadouri astăzi, măcar să fie cărţi, nu ? :D

A, şi nu aruncaţi cu pernele alea odioase în formă de inimă în mine, doar mi-am spus părerea :)). 

Totuşi..vrem să aflăm ce iubiţi voi. Completaţi într-un comentariu. 

IUBESC _____________

Puteţi scrie câte cuvinte doriţi. Cei din "Concursul de Fidelitate vor primi câte 3 puncte pt fiecare răspuns. Maxim 10 vor primi punctaj, dar puteţi scrie mai multe. Vă pupăm!

8 comentarii:

  1. Da, total de acord cu tine:)) Urasc dulcegariile... IUBESC cartile, natura, animalele, muzica, filmele si ar mai fi o gramada... :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai eu tin cu tine nici mie nu imi plac dulcegariile aste ma fac sa vomit mai ales cand auzi pe cineva in spatele tau
    -Ursulet ce ai facut azi, scumpule?
    -Prajiturica mea, a fost o zi rea fara dulceata mea, dar acum cand sunt cu pisicuța mea totul e perfect
    -O, prințișorul meu, ce dor mi-a fost de tine cartofiorul meu!
    Bleah ma scot din minti oamenii astia
    Dar trecand peste
    Iubesc cartile pentru ca ma fac sa scap din aceasta lume stupida si imi atrag atentia de la tristete
    Imi iubesc parinti pentru ca pur si simplu asta simt
    Iubesc muzica, ca si in cazul cartilor, aceasta ma linisteste si ma relaxeaza
    Iubesc cam tot ce e legat de natura pentru peisaje si lucrurile magnifice pe care le vad [in poze sau pe viu]
    Sunt multe lucruri pe care le iubesc dar cred ca cele de mai sus sunt mai importante :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi vine sa vomit cand aud apelative de astea:|
    Azi la cofetarie,au pus lumanari parfumate si eu cu prietenii mei am facut masacru rupandu-le...si alte chestii ce-i deranjau pe cuplurile din respectiva cofetarie..
    IUBESC sa fiu cu prietenii si IUBESC sa fiu singura,chiar daca va veni si ziua in care ma voi indragosti de cineva!(care sper sa merite)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mai IUBESC sa citesc,desigur.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sincer? Eu iubesc... sa fiu iubita de persoana ce-o iubesc :)) Asta am la status de cateva zile, si cred ca se potriveste in contextul asta :))
    Adica... ce poti iubii mai mult de atat, decat iubirea pe care ti-o ofera cel/cea pe care-l/-o iubesti?
    Cel mai frumos sentiment, e sa stii ca oferi dragoste, si ca aceasta iti este impartasita. Cand spun dragoste, nu ma refer doar la iubit/iubita, ci ma refer la toata dragostea din jurul tau, dragostea familiei, prietenilor, dragostea unui strain ce-ti insenineaza ziua cu un zambet placut.( am incercat sa zambesc oamenilor pe strada, sau la scoala, si chiar daca e foarte posibil ca unii sa ma creada nebuna, nu va puteti imagina fericirea de pe chipul unora cand le zambesti din toata inima, sau le faci un compliment cand au o stare mai trista, fiind abatuti)
    Dragostea e de multe feluri, iar eu iubesc toate felurile acesteia. Iubesc multe lucruri, dar, in principiu iubesc viata, iubesc iubirea, iubesc sa primesc iubire, dar si sa o daruiesc, prin fapte, cuvinte, si, cel mai des, prin zambete!

    RăspundețiȘtergere
  6. Hm.. da' sunt chiar odioase apelativele acelea dar cine suntem noi sa le spunem cum sa se strige unul pe altul? Asta e optiunea lor dar uneori devin iritante pentru urechi. Eu una nu sunt adepta V's Day dar nici mare fana Dragobete. Daca vrei sa demonstrezi ca o/il iubesti i-o poti arata in fiecare secunda a existentei tale daca asa este.
    Eu, in schimb, ador orice maimutoi de plus pe care il primesc. Pernele .. sunt mai mult de ochii lumii :))
    Imi place sa fiu lingusita mereu, sa fiu intrebata ce am si sa fiu mereu cea mai importanta. Ceea ce nu au inteles baietii "mei" de pana acum este ca nu vreau sa fiu lasata in pace sa ma linistesc atunci cand sunt suparata/nervoasa. Iubesc sa mi se acorde atentie! :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu sunt de acord ca pernele/inimioara sunt oribile.Inainte de a locui peste hotare si eu credeam ca este o sarbatoare comerciala. Insa, mi-am schimbat parerea. Aici, de 14 februarie poti sa mergi pe strada si o persoana total necunoscuta sa-ti ofere un trandafir, sau o felicitare. Ei sarbatoresc sentimentul iubirii in general. Nu e o sarbatoare exclusiv a indragostitilor. Este o atmosfera extraordinara. Toti zimbesc, se felicita. Cum pentru noi e Dragobetele asa si pentru ei e Sf.Valentin.
    Iubesc zimbetul fiului meu de dimineata. Iubesc mirosul de placinte de la mama. Iubesc bunatatea umana. Iubesc rasaritul de soare pe plaja. Iubesc clipele cind eu si sotul meu ne purtam ca doi copii. Iubesc senzatia cind primesti noutati de la o persoana draga. Sau o revezi dupa mult timp. Deci, o concluzie IUBESC Viata!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu iubesc blogul vostru. Na, ca am zis-o :)) Iubesc sa ma trezeasca nepotelul meu dimineata punandu-mi manuta lui mica pe obraz sau facand BAU (in functie de dispozitie). Iubesc sa imi fac planuri fanteziste cu prietena mea cea mai buna, amandoua fiind constiente ca nu o sa ajungem sa indeplinim nici jumatate din ele :)) Iubesc sa citesc, sa scriu, sa cant sub dus:)) sa visez, sa ma plimb, sa traiesc, nu doar sa supravietuiesc!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!