marți, februarie 28, 2012

"Răpirea" – cartea a doua din seria "Cele nouă vieţi ale lui Chloe King" de Liz Braswell alias Celia Thomson

E tânără, veselă, fermecătoare. Ca orice fată, merge la şcoală, are prieteni, se distrează, se îndrăgosteşte (şi nu de unul, ci de doi băieţi!). Numai că ea este capabilă şi să se caţere pe clădiri, să sară de pe un acoperiş pe altul, să vadă în întuneric. Are şi gheare! Da, Chloe se poate lăuda cu toate instinctele şi abilităţile unei pisici. Iar asta o face, într-adevăr, unică.
Faptul că este descendenta unei mitice rase de feline şi că rolul ei în viitor va fi acela de a-şi salva şi proteja semenii o transformă în ţinta principală a celor din Ordinul A Zecea Lamă. Lupta ei pentru a-şi apăra specia nu este uşoară, mergând până la sacrificiul suprem. Dar asta nu înseamnă sfârşitul. Ca orice pisică, ea are nouă vieţi. Până acum a pierdut două, dar au mai rămas suficiente pentru a-şi îndeplini menirea de Unificatoare.
Planuri malefice, suspans, poveşti de iubire, incursiuni tulburătoare în mitologia egipteană, fantezie – totul adunat într-o carte incitantă, care nu trebuie ratată.

„Fanii tinerilor eroi înzestraţi cu puteri magice vor deveni dependenţi de combinaţia de acţiune, romance, fantasy şi umor… Ideile ingenioase ale autoarei şi elementele de mitologie egipteană garantează succesul seriei.” Erin Darr, KLIATT

Date tehnice: Traducere din limba engleză de Adrian Deliu,
Format: 13 x 20 cm,
Copertă cartonată, 288 pagini,
Preţ: 34,90 lei

Un mic trailler:

OMG:X:X!!! De abia aștept această carte:X.

5 comentarii:

 1. hihi ;)) nu citesc prima carte pana nu apare a doua, pentru ca stiu ca voi muri de nerabdare cu un singur volum ;;) :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Wiiiiii:x este GENIALA coperta! o ador :x

  RăspundețiȘtergere
 3. si eu vreau carte dar nici pe prima nu o am :)))

  RăspundețiȘtergere
 4. Gheorghiev Alexandra28 februarie 2012, 23:02

  wow,geniala coperta:x,inca o carte noua:x:x...wiiii:x:x

  RăspundețiȘtergere
 5. ce-mi place coperta:D
  pacat ca nu mi-am luat-o pe prima..:(

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!