luni, februarie 27, 2012

Promoție la cărțile în engleză - Librăria Online Libris

BannerFans.com

4 comentarii:

  1. De multa vreme asteptam titluri in engleza, pentru ca , trebuie sa recunoastem, nu toate cartile pe gustul nostru apuca sa fie traduse :)) Pacat ca nu suntem americani, englezi...sau ca multi ( printre care si eu) nu stim engleza la perfectie ( adica, mama lor de verbe si substantive si expresii pe care google translator si dictionaru nu sunt in stare sa le traduca :)) ) , sau nu stim deloc. :| Sa va spun cateva titluri pe care le voi cumpara? Toata seria cu Dexter ( cine stie serialul:X:X:X) Dexter an Omnibus o am deja de la Elefant, dar ei nu au reusit sa faca rost si de al patrulea volum, asa ca voi lua de la Libris Dexter by Design, Dexter is Delicious, si Double Dexter :D Cu ajutorul... lui Dumnezeu reusesc sa le citesc odata si odata :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cateodata mi-e greu cu volumele in engleza,trebuie sa fiu foarte atenta.. de multe ori am omis detalii. Dar initiativa este apreciabila

    RăspundețiȘtergere
  3. mm...am vazut cateva titluri faine;;)

    RăspundețiȘtergere
  4. nu prea vad ceva care sa imi placa poate altadata

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!