luni, februarie 13, 2012

Precizare importantă + Continuări.

Tot ţin de ceva vreme să fac această precizare, şi iată că a venit şi momentul. Am primit..şi primesc de la mulţi, în mailurile ce conţin continuări, informaţii incomplete. Unii nu îmi spun cum se numeşte fic-ul, ce capitol e, alţii îmi pun acolo un simplu link al continuării, şi gata. Sunt foarte multe ficuri, şi eu nu am cum să ţin minte la fiecare numele ficului, sau ce capitol urmează. Trebuie la fiecare care nu menţionează asta să stau să vă caut în arhivă ficul, ca să nu greşesc. Vă rog să fiţi mai atenţi şi să-mi furnizaţi toate informaţiile, pentru că astfel riscaţi să nu vă mai postez continuările până nu îmi spuneţi tot ce trebuie. 
Cred că scrie destul de clar la "Welcome", că la continuări trebuie la fiecare mail Nick-ul vostru + Numele ficului + Nr. capitolului + Link-ul acestuia.

Capitolele 3-4 din " A look is enough" scris de Adinanana AICI şi AICI 

Capitolul 25 din "Vacanta de Vis" scris de Arya AICI 

Capitolele 2-3 din "Bitter-sweet feeling" scris de LoStInDr3aMs AICI şi AICI 

Capitolul 3 din "Alexandra" scris de Smell of Blood AICI 

Capitolul 10 din "What goes around comes around" scris de Veronica AICI 

Capitolele 6-8 din "Fantoma visurilor mele" scris de Law AICI, AICI şi AICI 

Capitolul 10 din "The Journey To War" scris de Twilightpurple AICI 

Capitolul 12 din "O alta viata " scris de Twilightpurple AICI 

Capitolul 23 din "Love without barriers" scris de Peach29 AICI 

O filă de jurnal scrisă de Peach29 AICI

A! Încă ceva! cei înscrişi la "Concursul de Fidelitate", puteţi să-mi trimiteţi şi mie recomandările şi participările voastre la rubrici, am ieşit din sesiune, şi nu mai este nevoie să îi trimiteţi doar Alexyei. 

Vă pup!

14 comentarii:

  1. Ador sa vad ca lumea mai are timp de scris. Eu am o prea-lunga pauza din orice activitate cu sesiunea, care pentru mine este ucigatoare.
    Tu ai terminat? Ce super! Eu mai am inca doua examene, deci teoretic vineri pot sa dau si eu play.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu ador sa vad ca inca se scriu fanficuri, si inca din ce in ce mai bune, mai interesante, mai frumoase... Cand voi avea timp, o sa iau fiecare fan-fic din rubrica asta, in parte, la citit :))
    Succes si spor in continuare scriitorilor!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Dreams*Link - Da, am terminat, din fericire. A fost ingrozitor pentru ca am avut examenele ingramadite, nu am avut deloc timp intre ele, dar macar am terminat, si cu bine. Multa bafta si tie la ultimul examen ! :*
    @ Adriana - Eu m-as bucura mult daca ne-ai da ocazia sa mai citim si ceva scris de tine :D. Ce zici ?

    RăspundețiȘtergere
  4. * la ultimele examene, scz. Citisem ca mai ai doar unul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragute continuari.. si multe :D am de recuperat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe krisz_fanfic@yahoo.com va astept recomandarile

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Kriiisz... ;;) Ma faci sa inrosesc. N-am cum sa mint, am multe idei ( bune, proaste, idei sunt :)) ), si am inceput de cateva ori ceva, dar, sunt intr-o stare in care, cand am timp, nu am chef, si cand am chef, nu am timp sau inspiratie, sau cum, sau unde :)) Si.. alte dati, cand am de toate , vad ce mi-a iesit si imi vine sa sterg totul :)) E complicat sa scrii, insa e si mai complicat sa-ti placa ce scrii. Asa-i? :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, stiu cum e, crede-ma. Am devenit extrem de critica cu mine in privinta asta. Dar sunt convinsa ca orice ai scrie tu ar fi minunat :) "Raza de noapte" e, cum ar veni, ambasadorul ficurilor :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Si tot o consider o prostie :)) Si tot nu pot sa citesc 3 randuri fara sa schimb ceva din fanficu ala =)) E un ambasador prost, pentru ficurile grozave care au urmat dupa el :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai taci :)) Deci asa faci tu. in loc sa scrii, stai si cauti greseli din "Raza de Noapte" :)) ft urat [-(

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi pare rau ca nu am timp sa le citesc pe toate
    Felicitari pentru terminarea sesiunii

    RăspundețiȘtergere
  13. Da, Krisz, apropo felicitari pentru terminarea sesiunii >:D< :*:*:* Ma faci sa scriu si nu e bine :)) Cine stie... daca iese o tampenie si distrug ambasada fanficului meu prostut? :))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!