vineri, februarie 03, 2012

The magic of words... by you (49)

Azi a apărut următorul episod din The vampire diaries, de aceea Apy ne-a trimis citate din "Trezirea" de L. J. Smith pentru a ne reaminti cum a luat naștere acest serial de care suntem toate îndrăgostite. Mulțumim mult, Apy.

“Dar cioara se înălță din nou și se roti în înalturi, o siluetă întunecată profilată pe cerul alb ca hârtia.”

“- Am spus: scuzați-mă, repetă Stefan, scoțându-si ochelarii și ridicându-se în picioare. Dar vă înșelați. Elevii din Renaștere erau încurajați să participe la jocuri sportive. Erau învățați că o minte sănătoasa are nevoie și de un corp sănătos. Și cu siguranță jucau sporturi de echipă, precum crichet, tenis - și chiar și fotbal.”

“În vreme ce Tanner vorbea despre Europa, Elena își repeta: “Bună. Eu sunt Elena Gilbert. Fac parte din Comitetul de întâmpinare al elevilor, din ultimul an și am primit sarcina de a-ți arăta școala. Sper că nu vrei să am probleme și să nu mă lași să îmi fac treaba, nu?” ”

„Era gol acum, curățat de ceea ce fusese acolo. Pe pământ se afla o fâșie îngustă de mătase care unui ochi obișnuit ar fi părut cenușie în întuneric, dar el îi văzu adevărata culoare, si când o strânse între degete și o ridică încet la buze, simți parfumul părului ei.”

„Ieri, stând pe terenul de fotbal în timp ce numele ei era anunțat ca fiind cel al Reginei Balului, avea un singur gând în minte. El nu putea să refuze să danseze cu ea. Dacă venea la bal nu putea să o refuze pe Regina. Iar acum stând în fața oglinzii și-o repeta din nou.”

„- Un gentleman nu-și impune compania, spuse Stefan, îi îl lovi într-o parte.”

„- Poate am găsit-o deja… Elena.
Când ea se întoarse, nu mai vazu nimic în intuneric.”

„- Atunci o să îți spun. A murit a doua zi. Fratele meu, Damon, și cu mine am omorât-o.”

"Jurnalul ei nu mai apăruse, deși scotociseră toată casa lui Bonnie. Tot nu îi venea să creadă că dispăruse cu adevărat și ideea că un străin citește cele mai intime gânduri ale ei o înfuria îngrozitor."

"Nici o mișcare, nici un sunet. Nici o clipire a acelor ochi albi, larg deschiși. Nu-l atinge, se ivi dintr-odată, repede, un gând în mintea lui Bonnie."

"Dar ceea ce Stefan văzu în acea clipă fu ca o lovitură puternică în stomac. Katherinezâmbea - acel zâmbet uşor, tainic, pe care adeseori i-l adresa. Doar că acum nu se uita la el. Privirea ei era îndreptată spre Damon.
[...]
Şi, în vreme ce el privea, Damon întinse o mână spre Katherine, având pe buze zâmbetul nemilos al triumfului..."

"- Asta e o minciună!
- Oh, nu, frate dragă. Eu nu mint niciodată când e vorba de ceva important. Sau vreau să spun lipsit de importanţă? Oricum, prea frumoasa ta domniţă aproape că a leşinat în braţele mele. Cred că îi plac bărbaţii în negru."

"-Ai grija, spuse ea cu o voce mânioasă. Nu mă atinge, sau te-ai putea îmbolnăvii."

7 comentarii:

  1. Suuper.. am citit si eu volumul asta. Doar pe acesta

    RăspundețiȘtergere
  2. Jurnalele vampirilor :x
    Superbe citate!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase citatele..Inca nu m-am apucat de serie..momentan ma rezum la serial:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragtue citatele, am citit seria de vreo doua ori pana acum. Abia astpet sa ma apuc si de vol 7!

    RăspundețiȘtergere
  5. N-am citit cartile, dar urmaresc serialul, insa citatele sunt simpatice.

    RăspundețiȘtergere
  6. sper sa ma apuc cat mai repede de a 2-a carte :))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!