vineri, februarie 10, 2012

În curs de apariție la Editura Rao

Krisz a descoperit că vor apărea câteva cărți foarte interesante la editura Rao cât de curând, așa că am spus să vă anunțăm și pe voi de ele. Nouă ne-au făcut o impresie foarte bună și așteptăm cu mult drag cărțile.



Jeremy Marsh, ziarist la Scientific American, nu crede decât în ceea ce vede cu propriii ochi şi urmăreşte cu obstinaţie să clarifice întâmplările supranaturale, stranii şi neobişnuite. Atunci când aude că în cimitirul orăşelului Boone Creek din Carolina de Nord nişte apariţii fantomatice îi uluiesc pe locuitori, Jeremy, un sceptic înnăscut, se decide să facă lumină în acest caz. Ceea ce însă nu poate prevedea este că în micul oraş îl aşteaptă dragostea: o cheamă Lexie Darnell şi este nepoata celei considerate drept mediumul local. Iar ca această dragoste să poată avea un viitor, Jeremy se află în faţa unei alegeri dificile: să se întoarcă la viaţa pe care o ştia sau să facă ceva ce nu a mai făcut vreodată - să creadă în adevărul care există dincolo de tangibil.




Ce s-a întâmplat cu scrisorile de dragoste? Şi-a pierdut oare cuvântul scris farmecul în era noastră digitală? În această foarte inspirată şi unică colecţie de scrisori de dragoste , editorii Joshua Knelman şi Rosalind Porter le-au cerut celor mai faimoşi scriitori din lume, patruzeci dintre ei, să exploreze potenţialul şi puterea acestui gen clasic, scrisorile de dragoste. Fiecare scrisoare vă va seduce şi vă va pune în temă cu modul în care arată dragostea în secolul nostru. Ca orice scriitor publicat, autorul scrisorii de dragoste nu poate să mai retragă nimic. Fiecare scrisoare este unică, şi stă mărturie nu doar pentru incredibila diversitate creativă a scriitorilor noştri de vârf din ziua de azi, ci şi pentru cât de sofisticată şi minuţioasă este iubirea, şi fiecare dintre ele - bănuiesc eu - va avea puterea de a vă mişca.




O familie extinsă se reuneşte la sfârşit de august pentru a sărbători împlinirea a şaptezeci şi cinci de ani de viaţă de către formidabila mater familias, Leonora. Ea este fiica celebrului pictor eduardian Ethan Walsh, ale cărui picturi sunt păstrate la vila familiei, Willow Court în Wiltshire. La petrecerea Leonorei vor fi prezente fiicele ei, Gwen şi Rilla, pe care le-a crescut singură, după ce a rămas văduvă la mai puţin de treizeci de ani; fiica vitregă a Rillei, Beth; şi soţul şi cei trei copii ai lui Gwen cu soţii şi iubiţii lor. Un outsider se alătură grupului: Sean Everard, un regizor de televiziune care face un documentar despre viaţa şi opera lui Ethan Walsh. Toate familiile au secretele şi partea lor întunecată, iar cea a Leonorei nu face excepţie. Înainte ca pavilionul să fie demontat şi toţi oaspeţii să plece pe drumurile lor, ies la lumină două evenimente şocante din trecut, care schimbă pentru totdeauna viaţa Leonorei şi a fiicelor ei. O poveste fascinantă, care se întinde pe o perioadă de peste şaptezeci de ani, scrisă în tradiţia unor romane precum "Căutătorii de scoici", de Rosamunde Pilcher.

Ce părere aveți?

7 comentarii:

  1. Prima carte as citi-o cu siguranta, si e posibil sa o cumpar. La a doua... nu pare genul meu de carte :D
    Insa sunt de acord cu voi, par chiar foarte interesante :D

    RăspundețiȘtergere
  2. prima de abia o astept:x
    dar si celelalte par faine:D

    RăspundețiȘtergere
  3. pardon, cand am zis la a doua, ma refeream la a treia :)) am sarit din greseala peste a doua. oops, greseala mea.
    a doua as cumpara-o cu placere, sunt interesata de scrisori, si ...de "intorcerea acestora" ( mai ales de cand diriga m-a criticat ca nush cum sa trimit o scrisoare :)) :)) )

    RăspundețiȘtergere
  4. Nicholas Sparks:x as lua-o cu mare placere. Sper sa fiu pe faza cand apare. Si a doua imi face cu ochiul..

    RăspundețiȘtergere
  5. par interesante toate cred ca voi cumpara una sau doua

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragute cartile, abia astept sa apara!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Thanks for the marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you are a great author.
    I will always bookmark your blog and will often come back later on.
    I want to encourage you to definitely continue your great
    writing, have a nice weekend!

    My blog ... acoustic guitar chords for beginners

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!