luni, februarie 06, 2012

Femeia în negru – acum o fascinantă ecranizare a celebrului thriller semnat de Susan Hill

Actorul britanic Daniel Radcliffe, vedeta seriei Harry Potter, interpretează rolul principal în noul lungmetraj Femeia în negru. Filmul are la bază romanul omonim al scriitoarei Susan Hill şi va fi lansat în România începând din 16 martie 2012.
Romanul "Femeia în negru" de Susan Hill a fost publicat de Editura LEDA în toamna anului 2009.
Radcliffe joacă rolul unui tânăr avocat ajuns într-un orăşel britanic bântuit de o fantomă. Scenariul a fost scris de Jane Goldman, iar regia va fi semnată de James Watkins (regizorul filmului Eden Lake).
Mai multe detalii pe site-ul oficial al filmului: www.womaninblack.com
"O excelentă poveste cu stafii… de o strănietate superbă… o lectură fascinantă."Evening Standard

Mândră şi solitară, Casa din Mlaştina Ţiparului veghează asupra smârcurilor cu apă sărată, bătute de vânt şi aflate de cealaltă parte a Digului celor Nouă Vieţi. Arthur Kipps, un tânăr avocat, este trimis să participe la înmormântarea singurului locatar al casei, neştiind de secretele tragice ce zac ascunse dincolo de ferestrele oblonite. Abia după ce zăreşte o tânără femeie palidă, înveşmântată toată în negru, începe să fie copleşit de nelinişte, sentiment întărit de localnicii care ezită să vorbească despre strania apariţie – şi intenţiile ei cumplite. Femeia în negru, o poveste cu fantome plasată în epoca victoriană, este unul dintre cele mai cunoscute romane ale scriitoarei britanice Susan Hill. A fost adaptat pentru scenă în 1989 şi continuă să se joace cu succes în West End-ul londonez, ca şi pe scenele a numeroase teatre din întreaga lume.
Mai multe detalii pe site-urile: www.susan-hill.com şi www.thewomaninblack.com

7 comentarii:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!