sâmbătă, februarie 18, 2012

Fanii creatoarei The Twilight Saga în trailerul de la The Host.


The Host, cea mai recentă ecranizare dupa Stephenie Meyer, dă fanilor şansa de a apărea într-un trailer de promovare al filmului. Pe lângă Saga Amurg, a cărui Zori de Zi - Partea II va ajunge în sălile de cinema în luna noiembrie, fanii autoarei Stephenie Meyer vor mai avea parte de o surpriză: The Host, o poveste fantastică (dar fără vampiri) urmează să fie ecranizată, iar unul dintre fani va putea fi ales să apară într-un teaser trailer.
The Host e povestea unei tinere, a cărei lume a fost invadată de extratereştri - ce au cucerit-o infiltrându-se în mintea şi în corpurile oamenilor. Melanie (Saoirse Ronan) trebuie să-şi împartă cu Wanderer (Rătăcitorul) controlul asupra propriei minţi. Povestea nu e lipsită de romantism, dar pare să încline către genul dominant al SF-ului adresat tinerilor, cel puţin prin comparaţie cu Twilight Saga.
Perspectiva este interesantă, şi anume explorarea minţii umane din ipostaza unei entităţi străine, plus premisa a două fiinţe cu un singur corp şi o singură minte: faţă de Dreamcatcher a lui Stephen King, perspectiva e mai puţin tenebroasă, dar nu şi mai puţin originală. Iar dacă în centrul lui Twilight se afla povestea de dragoste dintre Edward şi Bella, The Host este despre dragoste şi despre supravieţuire.
Merită văzut cum va aduce regizorul Andrew Niccol la viaţă acest proiect.

8 comentarii:

  1. O, da! Am citit cartea si pot sa este mai buna decat toate cartile sin saga amurg la un loc! Este incredibila! Abia astept filmul :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Geniala cartea, prin ea, Stephenie Meyer chiar da dovada ca e o scriitoare geniala, nu doar pentru Saga Twilight :D Deabia astept sa vad filmul :X

    RăspundețiȘtergere
  3. vai...de abia astept!
    cartea e fabuloasa:!
    vezi ca nu e ratacitorul...e ratacitoarea:D:P

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmm, n-am citit cartea desi aveam de gand. Sper sa fie reusit filmul

    RăspundețiȘtergere
  5. Brrr, abia aştept. Mai ales că tipa e una din actriţele mele favorite.

    RăspundețiȘtergere
  6. OMG !!!! Era si timpul !
    Abia astept filmul !!!! Insa ce nu cred ca imi va placea , va fi alegerea personajelor . Eu imi facusem deja o imagine a lor in minte , iar acum imi vor distruge iluzia :(
    insa tot imi doresc muuuuult de tot sa vad filmul ! Cartea m-a fascinat pur si simplu ( am citit-o de 3 ori !!! )

    RăspundețiȘtergere
  7. cartea este din perspectiva Ratacitoarei, ea e personajul principal, nu Melanie, desi e discutabil.Am auzit ca Ian Somerhalder o sa joace in film.

    RăspundețiȘtergere
  8. nu am citit cartea dar cred ca o voi face :)))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!