miercuri, februarie 22, 2012

Data de lansare a filmului "Beautiful Creatures" !

Beautiful Creatures este adaptarea pentru marele ecran a romanului scris de Kami Garcia şi Margaret Stohl care a fost publicat în 2011 la Editura RAO cu titlul A 16-a Luna. Cu o distribuţie de Oscar – Viola Davis, Emma Thompson, Jack O’Connell şi Alice Englert, filmul va avea premiera în SUA pe data de 1 februarie 2013.
Regia este semnată de Richard LaGravenese (cunoscut pentru P.S I love şi Water for elephants), iar filmările vor începe în Aprilie şi vor avea loc înNew Orleans, precum şi în împrejurimile oraşului.
A 16-a Lună este primul volum din seria Cronicile Casterilor, acţiunea este plasată în sudul plin de magie şi mistere, al Americii. Lena poartă cu ea un secret vechi de secole, ea este o Caster, provine dintr-o familie de vrăjitoare şi la a şaisprezecea aniversare… va fi chemată.
“Nu existau surprize în Gatlin County. Eram practic în mijlocul ţării nicăieri. Cel puţin aşa credeam. Ce tare mă înşelam! Exista un blestem. Exista o fată. Şi, în final, va exista şi un mormânt.” 
Romanul, A 16 luna, este romanul de debut al autoarelor americane Kami Garcia şi Margareth Stohl şi s-a plasat pe locul 3 în The New York Times  Bestseller List (dec 2009). Este un fantasy plin de magie şi supranatural care aminteşte de Cronicile Vrajitoarelor de Anne Rice.
A 16-Luna – carte disponibilă pe www.raobooks.com

Cast-ul:
Lena - Alice Englert
EthanJack O’Connell
 Amma - Viola Davis
Sarafine - Emma Thompson
Cum vi se par actorii? Eu am citit cartea și e genială, sunt fană a seriei și v-o recomand. Puteți citi pe blog recenzia mea la carte, veți afla acolo mai multe impresii. 
Sincer..nu îmi place actrița pentru Lena. O vedeam mai specială, o figură mai misterioasă. Sper însă să respecte cartea și să o facă brunetă. Ethan..să zicem că merge, e ok. Actrița pentru Amma e perfectă, din punctul meu de vedere, iar de Sarafine..nu știu ce să zic. Mi-e greu să mi-o imaginez pe Emma Thompson ca personaj negativ :))

5 comentarii:

  1. Cred ca singura care mi se pare ok este Amma. Ma asteptam la altceva pentru Lena si Ethan. Eu ii vedeam cu totul diferiti.Dar s-ar putea ca filmul sa fie reusit. Eu una abia astept filmul si volumul 2 ;x

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu am citit cartea, dar sper sa o fac in curand.
    Krisz, actorii se vor schimba mult, iti dai seama :)) Adica, e tragic de multe ori cand iti imaginezi intr-un fel personajele dintr-o carte, si apoi apar unii care regizeaza filmu si nu respecta deloc imaginatia ta. E groaznic, stiu, am patito :)) Dar, se vor schimba mult, si, daca sunt actori buni, in adevaratul sens al cuvantului, vor reusi sa respecte cartea, si chiar sper sa iasa ceva bun.
    CUm ziceam, nu am citit cartea, dar, o sa o cumpar cu prima ocazie :D

    RăspundețiȘtergere
  3. nici eu nu am citit dar ma atrage;;)
    mai ales daca se face film:D

    RăspundețiȘtergere
  4. nu am citit cartea dar sper sa o fac curand imi doresc de mult sa o fac

    RăspundețiȘtergere
  5. Gheorghiev Alexandra26 februarie 2012 la 00:01

    genial,inca un film dupa carte:x,abbiastept,sper sa ajung sa-mi cumpar si cartea.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!