joi, februarie 09, 2012

"Bel-Ami" - cu Robert Pattinson.

Bel-Ami, recenta ecranizare a celebrului roman semnat de Guy de Maupasant, una dintre capodoperele literaturii franceze şi universale, ne aduce în prim-plan un Robert Pattinson plin de dorinţă şi de pasiune.

Filmul, o imagine a decadenţei societăţi franceze din secolul al XIX-ea, le mai are în distribuţie şi pe Uma Thurman, Christina Ricci şi Kristin Scott Thomas.
O nouă adaptare a romanului scris de Guy de Maupassant, filmul Bel-Ami ilustrează periplul lui George Duroy, de la mansardele mizere în care trăise, la opulenţa şi luxul clasei sociale înalte din Parisul anilor 1900. 

Trailerul filmului:

Înainte să vezi filmul aveţi ocazia de a citi cartea!
Comandă acum cu 25% reducere până pe 2 martie 2012
Preţ vechi: 39,90 lei
Preţ redus 25%: 29,93 lei
"Bel-Ami" de Guy de Maupassant
Traducere de Traian Finţescu
Format: 13 x 20 cm, coperta cartonată cu supracopertă
344 pagini

Folosindu-se de puterea sa de seducţie şi de inteligenţa ieşită din comun, George reuşeşte să se transforme dintr-un tânăr sărac lipit pământului în cel mai dorit bărbat al momentului.
Într-o lume în care cei mai puternici oameni din Paris erau, nu bărbaţii, ci soţiile şi amantele lor, prin patul lui George se perindă cele mai frumoase, influente sau informate femei, care îi facilitează mai mult sau mai puţin conştient ascendenţa.
După multe episoade în care George îşi seduce şi abandonează cu sânge rece victimele, tânărul ajunge să cadă pradă propriilor uneltiri. Devenit un paria al cercurilor selecte, renegat de toţi prietenii săi, numai un gest nebunesc îl mai poate salva de sărăcie, dar în acelaşi timp îl va costa mai scump chiar decât pierderea celei mai mari averi.

5 comentarii:

 1. mi se pare interesant ca joaca Robert Pattison

  RăspundețiȘtergere
 2. Gheorghiev Alexandra9 februarie 2012, 19:11

  acelasi robert pattinson din totdeauna:)),umm,eu vreau sa citesc cartea:D

  RăspundețiȘtergere
 3. Saracul de Pattinson..:)) nu il prea mai suport in ultimul timp.
  Totusi, cred ca ma voi uita la film:d

  RăspundețiȘtergere
 4. Am cartea...merita citita? Filmul, hmm...probabil intr-o dupa-amiaza in care nu am altceva de facut, o sa-l vad. Spre rusinea mea nu am mai vazut nimic din ce a jucat Robert Pattinson de la Remember me :))

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu am citit inca cartea, dar pare interesanta. Nu stiam ca se face si un film dupa ea...

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!