vineri, ianuarie 20, 2012

Titluri LEDA în TOP 10

Titluri recent publicate sau în curs de publicare la Editua LEDA ţin capul de afiş pe lista celor mai vândute cărţi în Statele Unite.
Iată mai jos noutăţile de la New York Times:
Divergent de Veronica Roth, a cărui versiune în limba română a fost publicată de Editura LEDA în luna noiembrie 2011, se află de 12 săptămâni pe New York Times Best Seller List (la categoria Children’s Chapter Books). În săptămâna 22–29 ianuarie, romanul ocupă poziţia 9 în Top 10.

Micuţele mincinoase (Pretty Little Liars) de Sara Shepard, serie din care Editura LEDA a publicat până în prezent 4 volume, se află de 60 de săptămâni pe New York Times Best Seller List (la categoria Children’s Series), În săptămâna 22–29 ianuarie, seria ocupă poziţia 4 în Top 10.

Jocul minciunii (Lying Game) de Sara Shepard, volumul 1 din seria omonimă, publicat de Editura LEDA în noiembrie 2011, a intrat de 2 săptămâni pe New York Times Best Seller List (la categoria Children’s Paperback Books), ocupând în săptămâna 22–29 ianuarie poziţia 10.

Îngerul mecanic (Clockwork Angel) de Cassandra Clare, volumul 1 din seria Dispozitive infernale, titlu publicat de Editura LEDA în anul 2011, se află de 14 săptămâni pe New York Times Best Seller List (la categoria Children’s Paperback Books). În săptămâna 22–29 ianuarie, cartea ocupă poziţia 7 în Top 10.

Clorckwork Prince, volumul 2 din seria Dispozitive infernale de Cassandra Clare, care va apărea şi in limba română în luna februarie sub titlul Prinţul mecanismelor, se află pe locul 3 pe New York Times Best Seller List (la categoria Children’s Chapter Books) în săptămâna 22–29 ianuarie. Este a cincea săptămână consecutiv de când titlul figurează pe lista celor mai vândute cărţi din Statele Unite.

Witch and Wizard de James Patterson, serie achiziţionată de Editura LEDA şi a cărei publicare va începe în primăvara acestui an, se află de 5 săptămâni pe New York Times Best Seller List (la categoria Children’s Series). În săptămâna 22–29 ianuarie, seria ocupă poziţia 7 în Top 10.

Thirteen Reasons Why de Jay Asher, titlul achiziţionat de Editura LEDA şi care va fi publicat în semestrul 1 al anului 2012, a intrat în a 30-a săptămână de când se află pe New York Times Best Seller List (la categoria Children’s Paperback Books). În săptămâna 22–29 ianuarie, cartea ocupă poziţia 2 în Top 10.

7 comentarii:

  1. Fiecare carte are locul cuvenit..Desi..Pentru Divergent ma astept la un loc mai buna..

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt curioasa cum sunt Witch and Wizard si Thirteen Reasons Why.. restul le cam stiu

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt unele carti de care n-am auzit, insa Divergent m-asteptam sa fie pe unul din primele locuri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt mandra de faptul ca am cateva din cartile din top. Intr-adevar, daca era facut de mine, topul arata altfel. Oricum, cartile sunt...incredibile!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma asteptam ca Divergent sa ocupe un loc mai bun. E chiar superba cartea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu la fel adica s-a vorbit mult despre Divergent da na :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Leda chiar are cele mai tari carti. Era de asteptat ca Divergent sa se regaseasca in top.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!