sâmbătă, ianuarie 21, 2012

Precomandă "Taine de sucub", vol 5 din seria "Georgiana Kincaid" de "Richelle Mead"

Click AICI pentru a precomanda.

TAINE DE SUCUB, volumul 5 din seria Georgina Kincaid
de Richelle Mead

Georgina Kincaid se întoarce – la fel de spirituală, amuzantă, şi întotdeauna acolo unde există acţiune. Din nou o love story (cea veche?) şi tot soiul de răsuciri ciudate ale firului poveştii, la care se adaugă aceleaşi personaje secundare minunate – complicate uneori, ilare alteori, dar întotdeauna nişte adăugiri perfecte la fiecare întâmplare.
În cea de-a cincea aventură urbană efervescentă a Georginei, o entitate ameninţătoare o urmăreşte, invadându-i gândurile atunci când ea se simte deprimată şi aproape împingând-o la sinucidere. Nimeni nu ştie ce este acest „cântec de sirenă” – nici şeful ei, arhidemonul Jerome, şi nici prietenul ei Carter, îngerul. Evident, situaţia nu e deloc plăcută, mai ales când se suprapune cu apropierea nunţii lui Seth cu Maddie – unde Georgina va fi domnişoară de onoare!
În final, entitatea o va salva de tristeţea ei (de fapt, o va răpi), iar Georgina va fi obligată să treacă prin toate chinurile iadului – la propriu! – retrăind momente din trecutul său de muritoare, dar şi de nemuritoare, pentru ca entitatea să se hrănească din energia ei. Dar sunt oare toate aceste amintiri adevărate? Captivante şi în acelaşi timp emoţionante, ele ne arată cum a devenit Georgina ceea ce este ea azi, o răsfăţată a iadului, dar plină de compasiune şi înţelegere.
Sfârşitul – evident, plin de suspans, născând o mulţime de întrebări, deschizând tot soiul de posibilităţi – rămâne să îl afle cititorii…

Volumul are 384 de pagini, este cartonat, fără supracopertă, şi va avea preţul de listă de 39,90 lei. Cei care îl vor precomanda, vor beneficia de reducerea de 25% si de transport gratuit.

Cu acest penultim roman al seriei, aventurile eroinei noastre – şi a cărţilor (care le povestesc) pe piaţa românească – se apropie de final. Ultimul volum, Succubus Revealed, sperăm să fie publicat până la târgul din vară, Bookfest. Astfel, vom bifa încheierea celei de-a doua serii a lui Richelle Mead, după Academia Vampirilor.

11 comentarii:

 1. N-am citit inca aceasta serie, dar am zarit primele trei volume pe la biblioteca si am de gand sa ma apuc cat de curand de ea.

  RăspundețiȘtergere
 2. @addicted, apuca-te. eu daca nu as avea scoala... lol, sa incerc sa te conving altfel: am incercat sa iau citate din primul volum... cam trebuie sa subliniezi fiecare pagina, e un volum grozav, iar richelle mead, se intrece pe ea prin seria asta. e grozava!
  asa cat despre post in sine, tocmai dau precomanda!! ura pentru mine :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Adriana are dreptate, Addicted. E o serie super. Ar fi pacat sa nu o citesti, mai ales ca e scrisa de autoarea seriei AV. Richelle Mead este o buna scriitoare.

  RăspundețiȘtergere
 4. E o ocazie pentru cei care au toate volumele de pana acum..eu zic sa nu o rateze.

  RăspundețiȘtergere
 5. Alexya scuza-ma ca te cotrazic.Richelle Mead nu este o buna scriitoare..Este o FOARTE buna scriitoare.Merita 100% cartile ei

  RăspundețiȘtergere
 6. Carla, ai dreptate. Este putin spus:)). Intotdeauna este o placere enorma sa ii citesc cartile. Oricine ar trebui sa aiba toate cartile scrise de ea.

  RăspundețiȘtergere
 7. Am sa ma apuc de serie:). Multumesc de recomandari.

  RăspundețiȘtergere
 8. nu am citit seria insa am auzit multe laude din partea celor care au facuto

  RăspundețiȘtergere
 9. Mi-ar placea mult sa citesc seria, insa mai are de asteptat. Sunt atat de multe carti care ma striga din biblioteca si eu nu stiu la care sa ma opresc:))

  RăspundețiȘtergere
 10. Mi-ar placea sa citesc ,e astat de frumoasa seria :-?.

  RăspundețiȘtergere
 11. cred ca o sa incep prin a cumpara primul volum, demult vreau sa citesc, dar tot apar alte carti care imi starnesc interesul.

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!