luni, ianuarie 09, 2012

The magic of words... by you (24)

Am primit multe citate de voi, însă le voi pune pe rând, așa că vă rog mult să aveți răbdare. Nimeni nu va fi uitat. Promit :D.
Apy ne-a trimis citate din "Mai las-o moale cu fantomele" de Megan Crewe. Nu am citit cartea, dar cum ador poveștile cu fantome, cu siguranță e pe lista mea de cărti pe care le voi citi în viitorul apropiat.

"Dar asta era o poveste veche. Acum, copiii de la liceul Frazer nu mai râdeau de mine. Și mă asigurasem că așa vor rămâne lucrurile: aflasem despre ei o grămadă de mizerii cu care-i aveam la mână."

"Era logic ca morții să ajungă să știe îngrozitor de multe despre toata lumeă. Își petreceau cea mai mare parte a timpului plutind prin zonă și urmărind lumea; pentru că zău așa, ce altceva ar fi avut de făcut?"

"S-a uitat la mine cu cea mai convingătoare mimică de soră mai mare: sprâncenele arcuite și gura pungă."

"Lisa sigur nu avea habar cine i-o copsese, la fel ca bășcălia pe care o făceau pe seama ei când nu era prezentă."

"Bitzy pretindea că era o balerină înnăscută. Nu putea să stea într-un loc fără să-și întindă picioarele cât erau de lungi, sau fără să facă piruete."

"Ce naiba, individul era mort, iar faptul că se zgâia la fetele pe jumătate goale îi alimenta hormonii cam tot atât cât o ajuta pe Bitzy să slăbească faptul că evită să meargă la autoservire."

"Am dat să mă îndepărtez, când am auzit o voce disperată venind dinspre o tărabă din apropierea ușilor."

"Rolurile se schimbaseră. O căutase cu lumânarea încă din clipa în care răspândise prin școală, șoptind pe la colțuri, primele vorbe urâte la adresa mea, încă din clipa în care strâmbase din nas când era vorba despre mine, ca și cum aș fi devenit dintr-odată cea mai josnică scursură a planetei, iar asta numai pentru că îndrăznise cineva să-mi dea mie un flecușteț pe care și-l dorise ea."

"- Uite ce e, a zis el, am chiulit de la ora de istorie și te-am văzut că pleci. Biletul ... ai găsit biletul, nu? Voiam să discut ceva cu tine, și am avut impresia că nu vrei să mai zăbovești pe-acolo. Așa că te-am urmărit."

"Eram încordată, așteptându-mă la ce putea să fie mai rău. Uneori, Paige nu înțelegea că trebuia să lase lucrurile în voia lor."

11 comentarii:

  1. Hmm.. eu nu am citit-o insa am auzit ca nu este grozava.. cine stie.
    Poate gusturile difera

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit acum cevfa timp de aceasta carte si am notat-o pe lista, insa n-am citit-o pana acum:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-a placut cartea...Tim este chiar haios in unele faze:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Am citit cartea mai demult, e chiar frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. mie mi-a placut cartea adica cum a spus si oana difera gusturile

    RăspundețiȘtergere
  6. N-am citit cartea si din ce-am vazut parerile sunt impartine. Poate o s-o citesc daca am ocazia.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da..depinde dupa gusturile fiecare...e interesanta..:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Am citit cartea şi mi-a plăcut foarte mult modul în care autoarea a alternat pasajele amuzante cu cele romantice sau chiar tulburătoare. Merită citită!

    RăspundețiȘtergere
  9. N-am citit inca cartea dar vreau sa o citesc, pare interesanta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi-am comandat-o duminica, sper sa ajunga saptamana viitore:D. Abia astept!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. am citit cartea asta, imprumutata de la o prietena, am citito prin pauzele dintre teme, cu sufletul la gura...desi ma dureau ochii cum nu va pot spune :)) e geniala cartea, va asigur. maine dimineata imi vine, noroc cu promotia de la leda <3

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!