miercuri, ianuarie 18, 2012

”Dearly, Departed! (Gone with the respiration #1) de Lia Habel, în curând la Leda!

Noi suntem extrem de încântate că va apărea această carte atât de frumoasă și captivantă, și avem și o surpriză pentru voi! În seara aceasta vom pune un interviu dat de scriitoarea Lia Habel pentru blogul nostru, înainte de a afla vestea că va fi publicată și la noi cartea!

DEARLY DEPARTED (GONE WITH THE RESPIRATION vol. 1,
un cyber-Victorian/steampunk romance cu zombi, de Lia Habel, în curând la LEDA

DRAGOSTEA ÎNVINGE TOTUL… sau pe-acolo


Dragostea învinge totul, aşa se spune. Dar poate săgeata lui Cupidon să străpungă atât inimile celor vii cât şi ale celor morţi – sau, mai degrabă, ale celor nemorţi? Poate o tânără lady victoriană să găsească adevărata dragoste în braţele unui zombi arătos?
Anul este 2195. Locul este Noua Victorie – o naţiune high-tech modelată după moravurile, obiceiurile şi moda unei epoci străvechi. Nora Dearly, o adolescentă din înalta societate, este mult mai interesată de istoria militară şi de tulburările politice ale ţării ei decât de ceaiurile dansante şi de balurile debutantelor în societate. Dar după moartea iubiţilor ei părinţi, Nora este lăsată în grija – şi la cheremul – mătuşii sale despotice, o arivistă risipitoare care a cheltuit averea familiei şi acum plănuieşte să găsească un soţ bogat pentru nepoata sa. Pentru Nora, nicio altă soartă nu poate fi mai oribilă de-atât – până când este aproape răpită de o armată de cadavre ambulante.
Dar soarta de-abia şi-a început jocul cu Nora. Catapultată din lumea ei de politeţuri de salon, ea se trezeşte împuşcând zombi lihniţi de foame alături de nişte comandouri misterioase înveşmântate în negru şi înfruntând un virus fatal – aşa-numitul Laz – care învie morţii şi, odată cu ei, şi Iadul. Cu greu se poate numi asta o situaţie fericită. Apoi Nora îl cunoaşte pe Bram Griswold, un tânăr soldat curajos, frumos, nobil… şi mort. Dar, aşa cum se întâmplă şi cu restul unităţii lui speciale de nemorţi, norocul şi ştiinţa modernă i-au oferit lui Bram posibilitatea de a-şi păstra mintea, bunele maniere şi toate părţile corpului. Iar când relaţia, bazată pe încredere, dintre el şi Nora se transformă în tandreţe, nu mai există cale de întoarcere. Ei ştiu că în cele din urmă molima va învinge, despărţindu-i pentru totdeauna pe nefericiţii îndrăgostiţi. Dar până atunci, vor avea ceea ce inimile lor – fie că bat sau nu – îşi doresc.
 Dearly, Departed, romanul de debut al scriitoarei americance Lia Habel, este un amestec de romance şi thriller, un roman de o imaginaţie nebunească, plin de aventură zgomotoasă, suspans care te înfioară şi comedie macabră ce redefineşte pentru totdeauna conceputul de dragoste nemuritoare

Trailerul cărții:
Coperta paperback:

8 comentarii:

 1. Iiii :x nu ma asteptam la o surpriza asa de repede. Imi place mai mult coperta hardcover.
  Cred ca siguuuur mi-o voi lua.

  RăspundețiȘtergere
 2. E o idee destul de frumoasa, dar nu prea ma dau in vant dupa astfel de iubiri.

  RăspundețiȘtergere
 3. Abia aştept să apară, e cu siguranţă o carte interesantă. Îmi place prima copertă, e drăguţă :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Imi place foarte mult ideea cartii, chiar este o surpriza frumoasa.

  RăspundețiȘtergere
 5. Abea astept sa apara la Leda..Coperta pare interesanta..Inca nu am mai citit vreo carte de dragoste cu zombii;;)

  RăspundețiȘtergere
 6. OMG !!!! Cred ca aceasta carte e fantastica ! Imi doresc muuuuuuuult de tot sa apara si la noi !
  Mai ales ca acum ceva timp am scris si un one-shot despre o iubire interzisa intre o umana si un zombi .
  Ador ideea asta (insa doar daca se termina cu Happy end )

  RăspundețiȘtergere
 7. abia astept cartea am citit pe mai multe bloguri despre ea e superba

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!