duminică, ianuarie 01, 2012

2012, please be good to us!

Am fost plecate ieri şi nu am apucat să intrăm pe net..ne cerem scuze. Dar o urare făcută din suflet e binevenită oricând, nu? 
Nu ne vine să credem că deja e o nouă zi, dintr-un nou an. Mărturisim că poza de mai sus ni se potriveşte ca    o mănuşă nouă, deşi în 2011 am avut parte şi de realizări, au fost şi multe cumpene şi momente dificile, din păcate. Aşa că, da... îl dăm afară pe 2011 fără resentimente, şi îi urăm bine venit anului 2012, care sperăm să fie mai bun cu noi. 
Un nou început, nu? Vă dorim tot ce e mai bun pe lumea asta, să fiţi iubiţi, înţeleşi, liberi, creativi, şi mai ales sănătoşi. Să vă fixaţi ţeluri înalte şi să le atingeţi. Să îndrăzniţi să visaţi şi apoi să vă transformaţi visele în realitate. Cei talentaţi, să scrieţi, să ne bucuraţi în continuare cu imaginaţia voastră fără limite, şi, mai ales, să aveţi curajul să vă desprindeţi de aripa protectoare a altor scriitoare, şi să creaţi propriile voastre poveşti, propriile voastre romane. Şi cel mai important... să citiţi... oricând, oriunde, orice. Indiferent de tipul cărţii. tot veţi avea ceva de învăţat dintr-o carte. Haideţi să încercăm în acest an să insuflăm plăcerea lecturii şi în alţii, cei care citesc să nu mai fie priviţi de ceilalţi ca nişte ciudaţi fără viaţă, ci ca oameni inteligenţi şi interesanţi. Să aducem lectura pe linia de plutire, cum era odată. 
Sper să folosiţi la capacitate maximă aceste 12 luni noi, frumoase, împachetate şi cu fundiţă, să le umpleţi cu momente fericite şi unice. Să devină cândva amintiri minunate, dar acum să fie clipa pe care o trăiţi cu adevărat, nu doar un an care trece fără să vă daţi seama. 

Nu o să facem un bilanţ, în care să vă prezentăm ce am citit. Mare parte din cărţile citite le găsiţi la recenzii, dar mai sunt, desigur, şi multe la care nu am apucat să le facem recenzii. 
O să vă fac un top 3 al cărţilor citite de mine în acest an, care mie mi-au plăcut cel mai mult, o să completeze şi Alexya cu topul ei când intră. 
1. "Îngerul Nopţii" de Becca Fitzpatrick
2. "Îngerul Mecanic" de Cassandra Clare
3. "Divergent" de Veronica Roth
Aş adăuga şi seria "Academia Vampirilor" de Richelle Mead dar nu e citită în acest an. Aşteptăm şi top 3-urile voastre, să vedem ce cărţi ne recomandaţi voi. Suntem curioase!


EDIT: Topul meu (Alexya) este.
1. "Sfidarea" de Suzanne Collins
2. "Altfel de îngeri" de Lili St. Crow
3. "Jurnalele vampirilor: Întoarcerea - Miez de noapte" de L.J. Smith

În noul an vom adăuga rubrici noi, le vom scoate probabil pe cele care nu vă sunt chiar aşa de dragi nouă, şi nu vom încerca să vă surprindem ca de obicei, sperăm şi să reuşim asta. Mulţumim că sunteţi alături de noi, şi mulţumim pentru toate urările frumoase făcute deja.
Un An Nou cât mai prosper, şi să ne auzim cu bine şi la anul!

6 comentarii:

  1. Wow !
    Cred ca e cam greu sa fac doar un top 3 al cartilor care mi-au placut . Dar voi incerca :D
    Pe primul loc , se claseaza cartea " Nu plange sub clar de luna "de Heather Davis .
    A doua , este " Noua si scurta viata a lui Bree Tanner " de Stephenie Meyer ( stiu ca a aparut de mult , insa abia am apucat sa o citesc , si m-a fascinat complet )
    A treia carte a fost " Eve " de Anney Carey .

    RăspundețiȘtergere
  2. ..cam grea alegerea:-?..dar cel mai tare m-au impresionat:
    1.Albastru de safir-Kerstin Gier
    2.Eve-Anney Carey/Damnare-Laurent Kate (Chiar nu ma pot decide:D)
    3.Carpe Corpus-Rachel Caine

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu chiar nu pot sa fac un top dar doua carti citite anul acesta m-au marcat foarte mult: One Day - David Nicholls si The Notebook- Nicholas Sparks

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai,tinand cont ca anul 2011,a fost anul care mi-a facut cunostiinta cu o multime de carti,nu ma prea pot decide care a fost cea mai buna dintre ele,dar voi incerca totusi.Pentru ca seria Vampirii din Morganille a fost prima serie cu vampiri citita de mine,voi pune pe primul loc volumul 6 adica Carpe Corpus-Rachel Caine,pe al doilea loc nu ma pot decide care dintre volumele seriei Damnare de Lauren Kate sa pun,cred ca voi pune volumul al treilea si anume Ratacire,iar pe locul trei,of e foarte greu sa ma hotarasc pentru ca toate cartile mi-au placut mult,dar va trebui sa spun ca Eve de Anna Carey chiar m-a impresionat asa ca o voi pozitiona pe locul 3 :D That's all.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am cam intarziat pe aici, insa am speranta ca se iarta! Multumim de urari, va doresc si voua la fel:)
    Daca ar fi sa alcatuies cu top al cartilor pe care le-am citit in 2011, ar fi dupa cum urmeaza:
    Locul 1: Jane Eyre
    Locul 2: Vampirii Sudului
    Locul 3: Cele noua vieti ale lui Chloe King

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!