luni, decembrie 26, 2011

Poveste de iarnă #3

Magie

    Imi bubuia muzica in urechi. Alcoolul imi pulsa in singe. Dar nu eram beata. Am servit doar doua pahare de sampanie, pentru curaj. Da, azi am decis sa-i vorbesc deschis despre sentimentele mele.
  De aproape doi ani de zile sunt indragostita de EL. Dar, EL cred ca nici nu stie de existenta mea. Eu sunt Carolina, eleva in a X-a, indragostita irevocabil de Iulian, elev in a XII-a. Iulian este secretul meu, prima mea iubire, paradisul meu. L-am urmarit din umbra si mereu am oftat pe la colturi, avida de o dragoste reciproca. Insa, sunt absolut constienta ca nu am nici o sansa. El este cel mai popular baiat din liceu. Este inalt, are un corp bine facut si niste ochi verzi. Sunt atit de frumosi ochii sai, par niste smaralde pazite de finetea si negrimea genelor sale lungi. Buzele sale imi par nectarul zeilor, adica dulci dar nepermise muritorilor de rind.
    Am tot visat in secret la el pina am realizat ca el pleaca, e ultimul sau an. Il pierd si nu o sa mai am sansa sa-l privesc, sa ma intoxic de frumusetea sa. De aia, am hotarit sa-i destanui sentimentele mele, azi. E Balul de Craciun in liceu. Craciunul, perioada cind tot se poate intimpla. Sarbatoare magica a viselor si sperantelor. Sala e atit de frumoasa, pare rupta din povesti. Fulgi atirna din pod, bradutul impodobit si luminitele care sclipesc toate imi ofera curaj si speranta.
    Am tras aer adinc in piept si am pornit spre el. Mergeam cu ochii in jos si in gind repetam declaratia de iubire si adoratie. Atentia mi-a fost atrasa de sunetul risului sau. Cind am ridicat ochii Iulian era in fata mea, cu o colega. Se tineau de mina si Rideau fericiti, apoi…s-au sarutat.
    Universul meu s-a prabusit, credinta in magia Craciunului a palit. Am mers furioasa la brad si am smuls o jucarie. Apoi, cu ochii in lacrimi am fugit afara. In intunericul serii zapada stralucea in mii de diamante. Am aruncat jucaria jos si am inceput sa o calc in picioare.
    - Carolina, ce s-a intimplat? La auzul aceste voci am inghetat. Nu poate fi, EL.
    - Tu imi stii numele ? m-am intors lent spre Iulian.
    - Da, normal ca te cunosc, doar nu esti invizibila, a zimbit si eu am ametit pe loc. Nu mi-ai raspuns, ce ti-a facut biata jucarie ?
    - Nimic, doar ca eu urasc Craciunul. Am soptit distrusa de amintirea dureroasa. Tu ce cauti afara ?
    - Eu, mmm, am vazut cum tu ai fugit si m-am speriat sa nu te simti rau.
    - De cind tie iti pasa de mine ? Frustrarea si supararea m-au facut curajoasa.
   - Eu te cautam azi prin sala, trebuie sa discut cu tine. A tras aer adinc in piept. Apoi si-a indreptat smaraldele spre mine. Eu stiu ce simti tu pentru mine.
   Socata m-am asezat pe zapada, cum e posibil, nimeni nu a stiut, mereu am fost atenta. M-am cuprins cu bratele si asteptam respingerea.
    - Carolina, si eu simt la fel. Am ridicat privirea, ma mintea ? Glumea ? Da, stiu pare o gluma dar, am fost atit de confuz si speriat incit nu mi-am recunoscut iubirea. Stiu, e prea devreme sa ma arunc cu vorbe de genul te iubesc dar, asta e. De ceva timp tu esti in gindurile mele. Mereu ma intreb ce faci, cu cine esti ? In fiece dimineata te astept in curte. Te privesc cum vii ingindurata, trista pina da-i cu ochii de mine.Apoi zimbesti si stiu ca o sa am o zi minunata.
    Trec mereu pe linga tine pentru a ma delecta cu parfumul tau suav. Sper sa ma ating de tine pentru a simti pielea ta gingasa. Si noapte de noapte, recit in ginduri declaratii de iubire.
    Fericire, extaz si confuzie…Asta era cocktailul de emotii ce ma coplesise. Nu putea fi adevarat. Am luat un pic de zapada in mina. Se topea, disparea dar eu nu. Mi-a fost oferita sansa. Iulian mi-a intins mina zimbind. M-am ridicat in picioare si privindu-l in ochi i-am spus:
  - Si eu te iubesc. Si oricite declaratii nu as avea pregatite nici una ar explica adevaretele mele sentimente pentru tine.
   Am zimbit ambii. Iulian m-a apucat de mina si am mers in sala. M-a adus in fata bradului si a inceput sa ma sarute. Apoi, mi-a soptit la ureche :
    - Magia Craciunului exista !!!
Atenţie! Puteţi acorda o singură notă, o singură dată!



Un comentariu:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!