luni, decembrie 26, 2011

Poveste de iarnă #2

Dragoste de Crăciun

    Fulgii cadeau lin pe asfaltul inghetat si umed.Era o zi friguroasa de iarna si ninsoarea nu se opera .Peste tot vedeai luminite de diferite culori si forme cat mai ciudate.Intr-un colt al strazii un batranel imbracat ca Mos Craciun incerca sa imparta pliante oamenilor grabiti.
    Eram grabita si nervoasa din cauza ninsorii.Am plecat de la scoala mai devreme ca sa cumpar cadouri dar cu norocul meu am pierdut autobuzul si a trebuit sa astept altul jumatate de ora.Am stat in frig si pana sa ajunga autobuzul m-am transformat intr-un turture.Acum eram obosita si infometata, dar m-am oprit sa vad cum pomul gigantic de Craciun era instalat .Urma sa fie pornit in ajunul Craciunului care spre nefericirea mea era astazi!Am grabit pasul si am intrat in cel mai mare Mall din oras.Am intrat intr-un magazine si am ales cadourile sperand sa le fi ales bine.Totul a durat 4 ore.Da stiu sunt 4 ore lungi pline de nervi , oboseala , sip e deasupra un copil idiot si-a varsat ciocolata calda pe mine .
    Cand sa ies din mall cneva a dat peste mine din plin.Fi calma Raisa , fi calma !!Pe dracu!Toate pungile mele erau imprastiate in zapada si idiotul din fata mea radea.
    - De ce dracu razi , idiotule?M-am chinuit toata ziua sa aleg cadourile astea si tu… ahhhhh, am sa te omor!
    - Scuze chiar nu am vrut , doar ca sunt in intarziere si , uite numarul meu promit ca o sa ma revansez.
    - Ple… dar el deja plecase lasandu-ma cu toate cadourile pe jos.Am inceput sa le strang.Era un tip dragutel, bine poate era un tip frumos dar m-a lasat asa fara sa ma ajute sa iau cadourile din zapada.Avea ochii albastri si parul cafeniu ,ah…
    Era ora 2 pm si eu stateam in pat si citeam pentru a mia oara Damnare de Lauren Kate. Este ca un drog pentru mine, povestea este prea fascinanta , ce n-as da sa am si eu un baiat ca Daniel.Deodata melodia Someone like you de adele a inceput sa inunde camera .Nu steam unde era telefonu si am inceput sa arunc hainele , caietele , cartile si restu lucrurilor din camera ca sa caut telefonul.
    - Alo , cine e?
    - Sunt Sam , baiatul care a dat peste tine azi la mall.Iti aduci aminte?Te-am sunat sa te intreb daca vrei sa iesi cu mine la o cafea, ca sa ma revansez?Asta doar daca nu ai altceva mai important de facut.Apropo cum te chiama?
    - Ma cheama Raisa , si da as vrea sa vin cu tine , m-am plictisit sa stau in casa.
    - Atunci ne vedem la 4 pm langa mall?
    - E in regula ,pa.
    Am inchis telefonul si m-am uitat la ceas .Era 2:46pm.
    - Bun ,sa vedem cu ce sa ma imbrac…Mama ma invatase sa nu merg la intalniri cu baieti pe care nu-I cunosc , dare eu il cunosc nu-I asa?
    Am decis sa ma imbrac cu un niste colanti negri , o fusta cu niste imprimeuri dragute si o bluza rosie .Am luat o esarf neagra , mi-am pus geaca pe mine , m-am incaltat si am iesit pe usa .
    Am ajuns la 4 fix langa intrarea in mall .L-am vazut era inalt ,cu o geaca de piele si niste jeansi negri.
    - Um, buna?
    - Raisa, nu? Buna , hai sa mergem inauntru aici e frig.
    - Ok?
    Am baut o cafea si m-ia explicat de ce era grabit azi si si-a cerut de o mie de ori scuze pentru ca m-a lasat singura .Era asa de dragut ,ochii lui albastru ma vrajeau si ma cuprindeau in magia lor.Ceasul era aproape 8 pm .
    - Vrei sa mergem sa vedem cand se pune in funcitune bradul?
    -Da, hai sa mergem ,l-am tras de mana si am inceput sa alergam prin zapada
    Era asa de frumos , ningea ca in povesti .Am ajuns fix cu 2 minute inainte sa se aprinda luminile.Amandoi ne uitam unu in ochii celuilalt.Erau ca doua oceane care erau gata sa ma inghita in stransoarea lor.Inima imi batea tare si picioarele imi tremurau.Ne-am apropiat si buzele noastre s-au atins si am inceput sa ne sarutam exact cand bradul s-a aprins.
    Mii de fluturi se zbateau in stomacul meu si atunci am stiut ca el a fost cadoul meu de Craciun.
Atenţie! Puteţi acorda o singură notă, o singură dată!



9 comentarii:

  1. Interesanta poveste, mi-a placut....
    Totusi, este mult prea diferita descrierea aceasta decat celelalte citite, dar este frumaosa si asa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa povestea:x

    RăspundețiȘtergere
  3. mi-a placut povestea , sper sa castigi!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoasa.Nota 10.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. mada,cumva anonimul este...mada? :))

    RăspundețiȘtergere
  6. aaa gata am aflat cine sunt anonimii...si apropo vreau si eu da??? prima poveste multumesc,cititi inainte(bibi-pt cine ma cunoaste:P)

    RăspundețiȘtergere
  7. hai mai date-n colo :)) tu mi-ai zis cine sunt anonimii :)) trebuia sa folosesc cumva asta :))

    RăspundețiȘtergere
  8. am citit povestea inainte si mi-a placut mult fraieri care au dat 5

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!