vineri, decembrie 23, 2011

Music for blog soul (8)

Multe recomandări, multe melodii frumoase de la voi. Numai bune pentru o seara relaxantă după o zi de pregătiri, nu credeţi?

Ramona ne-a propus o melodie superbă. Se numește What If God Was One of Us. Melodia e genericul unui serial foarte frumos, ştiai asta? 
What If God Was One of Us

JustLaught ne-a recomandat piesa Stronger, cântată de Kelly Clarkson. Oricând avem nevoie de o melodie care să ne îmbărbăteze, mulţumim!
Kelly Clarkson - Stronger
Glee - Santa Claus is coming to town


Law... a vrut să facă fericită fanele lui Damon, şi să ne aducă aminte că mai avem puţin de aşteptat până apare următorul epidod. 


Kyky... ne-a trimis două melodii frumoase. Pe cea cu Antonia şi Vank eu ştiu de la Eurovision, cântată de Tina. 


Vă mulţumim fetelor! Sunteţi uimitoare ca de obicei!

7 comentarii:

 1. "Joan of Arcadia".
  "Joan of Arcadia este o fantezie/drama de familie care spune povestea unei fete adolescente care comunică cu Dumnezeu şi îndeplineşte sarcinile care ii sunt date. Dumnezeu apare sub forma unor persoane diferite, cum ar fi copiii mici, adolescenti, doamne în vârstă,etc. Joan trebuie sa indeplineasca sarcinile care de multe ori par a ciudate sau, dimpotrivă, dar întotdeauna sfârşesc prin îmbunătăţirea situatiei."
  http://www.cinemarx.ro/filme/Joan-of-Arcadia-Joan-of-Arcadia-408782.html

  RăspundețiȘtergere
 2. What if God was one of us-melodie superba, o stiam, desi serialul nu-l stiu.
  Stronger e draguta:X
  Santa Claus is coming to town e un clasic si imi place in (aproape) orice varianta.
  Extraordinary Merry Chrostmas n-o stiam, e draguta.
  All I want for Christmas is you-e superba, e melodia mea preferata de Craciun, pe care o ascult cu placere in iulie:)) (desi nu stiu cine canta aceasta versiune
  Pleaca-iubeeeesc!

  RăspundețiȘtergere
 3. cat imi plac melodiile:X..mai ales prima... de mult nu am mai ascultat-o

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!