miercuri, decembrie 14, 2011

The magic of words..by you (13)


Aceste frumoase citate trimise de Just Laugh sunt din Damnare de Laurent Kate. Nu știu ce să mai spun, decât că mulțumim din suflet pentru efortul de a ne trimite atât de multe citate, din cărți apreciate. Pupici!

“De îndată ce buzele lor se contopiră , amândoi rămaseră secătuiți de puteri. Gustul de caprifoi al gurii ei îl amuți.Cu cât se lipea mai strâns de el,cu atât stomacul lui se strângea mai mult de plăcere și agonie.”

“ –Să nu leșini , fetițo , nu mă plătesc de-ajuns să fac respirație artificială. Și , oricum , ai dreptul la un telefon pe săptămână în holul principal.”

“Amitindu-și privirea îngrijorată a lui Daniel când îi șoptise numele în ziua aceea,chipurile lor aproape atingându-se,modul în care îi simțise degetele pe gât-toate astea îi picurau căldura în trup.”

“Pleosc.Apa i se păru neasteptat de rece de la început, apoi , o secundă mai târziu,deveni ideală.Luce urcă la suprafață pentru a-și recăpăta suflul, îi aruncă o privire lui Daniel și începu să înoate în stilul fluture.”

“Daniel își deschise brusc ochii și zâmbi-avea același zâmbet ca în fotografia din dosar. Fu copleșită de o senzație de deja-vu atât de puternică,încât trebuia să se așeze.
 -Ce s-a întâmplat?o întrebă el,părând îngrijorat.
-Nimic.
-Luce.
-Nu pot să îmi scot din minte un lucru.Încă nu se simțea atât de stăpână pe sine încât să se ridice.Senzația asta că te cunosc.Ca te-am cunoscut cumva.”

“Se uniră prin cea mai ușoară atingere,ca mângâierea unui fulg,dar Luce se simți străbătută de un șuvoi de foc pe care nu-l mai simțise niciodată și știu că își dorește mai mult-tot-de la Daniel.
Ar fi fost prea mult să îi ceară să aibă și el mai multă nevoie de ea,să o cuprindă în brațe așa cum făcuse de atâtea ori în visele ei ,să îi răspundă sărutului plin de dorință cu unul mult mai pătimaș.
    Dar el o făcu.”

“Penn gemu și începu să horcăie,abia respirând.Dădu ochii peste cap , așa cum făcea de fiecare dată când cădea pe gânduri.Doar că acum  cădea în ghearele morții.În cele din urma întâlnii ochii lui  Luce.Apoi privirea i se încețosă și respirația i se oprii.”

9 comentarii:

  1. :*...imi place prima poza eu nu am gasit una care sa-mi placa asa ca am pus coperta:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am citit Damnare, insa aceste citate sunt de-a dreptul superbe! Felicitari, JustLaugh:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Awwwwww....Atat de dragut.Eu acu citesc volumul 2 Ratacire :DE superb app. Apoi Fetelor ma apuc de Gossip Girl care am castigat-o de la voi (P.S: va iubesc) si apoi volmul trei din vampirii sudului(am pierdut volumul 9 :( )
    Si app am uitat sa-ti spun Alexya ,ti-am trimis un emeil la concursul de fotografie.Am uitat sa precizez si nickname-ul cu care particip.Este DeDe ca de obicei :) emeilul e de la dede_frumusik2000@yahoo.com,in caz ca nu-l gasesti :* Va sarut dulce fetlor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt frumoase citatele, ma fac curioasa, as vrea sa citesc si cartea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-a placut Damnare, insa al doilea volum m-a cam dezamagit. Autoarea s-a cam intins la descriere, dar in general a fost bine:) Acum sa vedem volumul al treilea...

    RăspundețiȘtergere
  6. frumoase citate imi plac nu am citit cartea dar sper sa o fac curand

    RăspundețiȘtergere
  7. Iti garantez Zipy..Volumul al-treilea este si el frumos..dar putin plictisitor..ma gandesc sa scot niste citate curand:D

    RăspundețiȘtergere
  8. "Să nu leșini , fetițo , nu mă plătesc de-ajuns să fac respirație artificială. Și , oricum , ai dreptul la un telefon pe săptămână în holul principal.”
    hihi ;)) Ador genul asta de replici; nu am citit cartea, sper sa o pot achizitiona in curand, pare foarte interesanta :D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!