vineri, decembrie 23, 2011

Editura Leda chiar e Moş Crăciun !!


Încă un sac pentru voi, plin cu ficţiune pentru adolescenţi, time-travelling romance, thrillere distopice, SF&urban fantasy şi romance paranormal (cu tineri obişnuiţi, cu mai multe vrăjitoare, un fel de îngeri şi ceva vampiri)!
Ne-au ajutat să-l umplem, până la preaplin, că ne-am şi speriat, următorii autori:
1. Jay Asher şi „Cel mai bun roman pentru adolescenţi din 2011” – clasamentul Publishers Weekly. Da, este evident vorba de The Future of Us, un time-travelling romance, dacă pot să-l categorisesc aşa, fără să-i ştirbesc din calităţile de literary fiction pe care le are. Vine la pachet cu un alt roman „cutremurător” al autorului: Thirteen Reasons Why, care ţine topurile pe New York Times Bestseller List de nu mai ştiu câte zeci de săptămâni.
               
2. James Patterson, cel mai „vândut” autor din lume al momentului cu două serii fascinante,Maximum Ride – un thriller SF&urban fantasy bine-cunoscut vouă, cu ecranizare în 2013 parcă – şi Witch and Wizard – un thriller distopic în care, de la ei citire, Harry Potter întâlneşte Jocurile foamei.
  
  
3. Carolyn MacCullough cu seria ei de vrăjitoare, Once a Witch – urban fantasy, romanceparanormal şi time-travelling – despre care am văzut că tot vorbiţi şi v-o doriţi în limba română.
               
4. Kim Harrison, mai matura şi mai faimoasa autoare de romance paranormal cu vrăjitoare şi alţi Inderlanders (o să vedeţi voi ce sunt ăia!), cu seria Rachel Morgan sau Hollows. O serie seducătoare, care vă va captiva încă de la titlul fiecărei cărţi! Cei care au citit primul volum, Pe jumătate moartă, din seria în derulare pe CORINTeens, Madison Avery, au cât de cât o idee despre ce vorbesc.
5. Ellen Schreiber cu Vampire Kisses, stropul de vampiri (dar ce strop!) menit să asezoneze aceste surprize. Şi să le completeze pentru toate gusturile. Fanii Jurnalelor VampirilorCasei Nopţii şi Academiei Vampirilor o vor îndrăgi!
  
Mai departe, va veni rândul vostru să ne ajutaţi să deşertăm sacul de mai sus, şi cel anterior, de Moş Nicolae, pe piaţa românească! Nu uitaţi, cu cât cumpăraţi mai mult, voi înşivă, prietenii şi colegii, cu atât veţi avea mai mult, mai repede şi mai bun!


SURSA

3 comentarii:

  1. Cel mai mult imi doresc Once a witch, imi plac mult cartile cu vrajitoare&co.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu am citit nici o carte cu vrajitoare:))...parca nici mie nu imi vine sa cred:))...oricum anul viitor sunt o multime de carti ce vor aparea:D

    RăspundețiȘtergere
  3. eu le astept pe Once a Witch si Vampire Kisses de mult

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!