duminică, decembrie 11, 2011

Creații noi (3)

Nu-mi vine să cred! Nu pot să îmi imaginez cum am lăsat să se adune așa multe creații de la voi, iar eu, nu le-am postat încă. Îmi pare nespus de rău. Am tot spus că mai aștept, că mai aștept încă puțin, iar timpul a trecut nerăbdător pe lânga mine. Îmi cer scuze încă o dată și am să le pun acum.

Miri a început "Keep staring with those fucking eyes".
Rezumat: "Cluburi de noapte, alcool...în ultimul timp droguri. Pentru a evita pe cât posibil situaţiile complicate în care s-au amestecat prietenii ei de-a lungul timpului, Brianna reuşeşte să se "refugieze" alături de buna sa prietenă, Megan, într-o casă dintr-o zonă liniştită,în care plănuieşte să îşi petreacă vacanţa.Dar în loc ca lucrurile să revină la normal, ele se complică. La început Brianna devine neliniştită când descoperă prezenţa ciudată a vecinului său incredibil de sexy, Lucas. Şi în scurt timp se amestecă într-un joc despre răzbunare,seducţie,nebunie şi mult eye sex."
AICI puteți găsi primul capitol.

MidnightSun scrie "Lost in Time".
Rezumat: "Bella are deja frumoasa vârstă de 23 de ani şi are 2 copii, gemeni. Anthony şi Rosalie.
Acţiunea se desfăşoară la 4 ani după ce Edward o lasă pe Bella singură în pădure, Bella nu se aruncă de pe stâncă şi astfel Edward nu se mai întoarce.
Dar ce se întamplă când timpul îi readuce înapoi?"
AICI puteți citi povestea.

Aly a început să scrie "Îngerul meu...".
Rezumat: "Claire este o adolescenta ca oricare alta fara mari asteptari de la viata… totul i se pare monoton… pana cand apar cei doi vampiri in viata sa: Aiden si Maisen.
Desi acestia sunt prieteni foarte apropiati au caractere diferite… in prima zi de la liceu incepe totul.
Aiden fiind un vampir perfect, puternic si vanitos atrage in jur privirile tuturor fetelor... mai putin pe cea a lui Claire,ce nu este o adolescenta superficiala...
Faptul ca aceasta nu ii acorda atentia dorita, il face pe Maisen sa il intrige pe Aiden in privinta ei… conversatia lor terminandu-se cu un pariu.
Aiden dorea sa ii arate prietenului sau ca toate fetele sunt la fel si isi pune in gand sa o seduca pe incantatoarea Claire…
Insa planul sau nu i-a adus decat mult suferinta tinerei… in urma pariului pus de cei doi… aceasta devine vampir.
Viata sa se schimba radical… Claire cunoaste o partea intunecata a acesteia. Isi pierde increderea in toti si dispretuiste totul… se simte singura si nu intelege de ce i-a distrus viata….ajungand sa il urasca mai mult decat oricine….Insa dupa un timp ura sa pentru Aiden se transforma intr-o iubire interzisa…"
AICI puteți citi prefața, plus primul capitol.

Onixx Xdd a început să scrie "Dear Diary".
Rezumat: "În camera albă, goală, lipsită de personalitate, clipele, nopţile, zilele deveniseră egale în intensitate. De când nu mai văzuse lumina soarelui nici ea nu mai ştia.
Katherine.. Stătuse toată vara în acea cameră întunecată, în acea casă întunecată. Prefera propria companie şi nimeni nu a încercat să schimbe asta. Ştiau că e imposibil. Aşa fusese întodeauna.
Timpul se dilatase, şi vara se sfârşise. Şcoala îşi redeschide porţile. Katherine trebuie să se întoarcă.. printre prieteni şi inamici."
AICI puteți găsi primul capitol.

Rin scris "Pericol: Gheață fierbinte".
Rezumat: "Doar pentru că am părul roșu, nu înseamnă că sunt un clovn." - Samantha Stoner este o fată care oricare alta, cu problemele unei adolescente de 17 ani. Sau nu.
Viața ei s-a schimbat în urmă cu doi ani, când Ei i-au distrus părinții și frumosul Cristopher o salvează. Între ei se înfiripă o dragoste neștiută până în ultimele lor momente împreună, când Sam află că ea este cea mai specială Flacără din Dimensiunea Focului: Flacăra Roșie. Salvatorul ei pleacă, iar Sam rămâne pe cont propriu până va împlini 18 ani și puterile ei se vor activa. Aflând că unica ei iubire nu mai este și urmărită de Forțele Întunericului, ea se refugiază la o școală de corecție unde se îndrăgostește de tânărul cu ochi de gheață."
AICI puteți citi primele 5 capitole.

Beto scrie "Jurnalul Prăfuit"
Rezumat: ,,Este vorba de Amy care a găsit jurnalul prăfuit al mamei sale care tocmai a fost ucisă.
Mama sa era o desfrânată care nu îşi trata fiica ca atare şi facea lucruri oribile, motiv pentru care Amy crede ca a fost ucisă. Deşi ura ca mama ei să îi fie un model, ea observă că face aceleaşi lucruri rele, neintenţionat. Începe să se deteste pentru asta.
Toată viaţa mamei sale era tipărită în acel jurnal, dar oare ce se va afla în el după ce îl va deschide?
Va deveni oare ca mama sa, sau va fi exact opusul?"
AICI puteți citi primele 5 capitole scrise.

Marah ne-a trimis 2 povești:
1. "Dark Side of my Soul"
Rezumat: "Un inger trimis din Rai pentru a ma ucide, pe mine, un vampir de neucis.Din acest fapt a rezultat izgonirea sa, pentru ca s-a indragostit de mine, unul dintre vampirii cei mai puternici, tranformati de un original."
Vampirita trebuie sa se decida pe care dintre cei doi sa-l aleaga. Cui ii v-a darui viata, dragostea si inima? Ingerului ce in fiecare seara este blestemat sa o ucida sau vampirului pe care l-a iubit cel mai mult in viata, a transformat-o si a parasit-o?"
AICI puteți citi cele 9 capitole scrise până acum.

2. "Hypnotic Passion"
Rezumat: "Dragostea vine fara sa intrebe daca poate intra sau nu in vietile oamenilor. Viata dezastruoasa a lui Rose Summers nu se incheie cand se casatoreste, ci continua sa isi urmeze cursul plin de uragane ghinioniste. Dupa ce isi omoara sotul, aceasta isi descopera abilitatile de mult uitate si noi descoperite si este ajutata de noul ei iubit ne-uman, acesta fiind si viitorul ei partener de viata."
AICI puteți găsi 8 capitole.

Peach29 a scris un one-shot pe blogul ei, numindu-se "Dragul meu..." . Este, de fapt, "o lacrimă transpusă în cuvinte, într-un moment de dor și durere supremă pentru și după persoana iubită" ce poate fi găsită AICI.

Diana scrie "Aripi de Înger"
Rezumat: "Cine sunt eu? Numele meu este Diana Cullen si sunt stranepoata autoarei cartii ,, Legenda Urmasei'' care s-a bucurat de un real succes. Dar viata mea este ingrozitoare parintii mei nu ma iubesc si ma maltrateaza. Si unica mea raza de lumina a murit chiar in fata mea. Atunci am jurat ca am sa ma razbun pe asasinii surori mele. Dar fara sa stie parintii mei m-au trimis in Forks orasul visurilor mele. Si asa incepe o noua legenda unde forte mistice se intrepatrund vietii reale, varcolaci, vrajitoare dar si vampiri, mutanti toate acestea vor face parte din viata mea. Am ajuns sa renasc din propria cenusa la fel ca pasarea Phoenix dar mai ales am creat o noua legenda. La fel ca stabunica mea am descoperit misterul lumii magice, aventura, actiuna dar mai ales dragostea. Mi-am recapatat puterea de a visa. Cum! ? Cititi povestea mea doar in Aripi de Inger."
Primele 4 capitole le puteți găsi AICI.

Daniela scrie "Răpiți de dragoste".
Rezumat: "Bella Swan este o adolescenta in varsta de 17 ani,este tipul fetei ascultatoare care invata si are note bune.Dar ce se intampla atunci cand este nevoita sa se mute la o noua scoala ? Dar cand play boy-ul scolii hotaraste sa o rapeasca deoarece i-a fost ranit orgoliul de play boy?"
AICI puteți citi 4 capitole.

ATouchOfDead scrie "The Vampire".
Rezumat: "Anna se trezeste intr-o camera intunecata speriata, cauta disperata un mod de a scapa din acel cosmar,un sprijin, o persoana careia sa-i pese de ea, dar in zadar mereu a fost genul de fata singuratica, fara familie, fara prieteni... este pe cont propriu.Incearca sa-si aminteasca cum a ajuns in acel loc cand deodata din umbra apare el, cel care a adus-o acolo.Dupa o serie de evenimente ea isi da seama ca omul din umbra este alesul, sufletul ei pereche."
Pentru a citi, click AICI.

Smell of Blood scrie "Alexandra"
Rezumat: ''Alexandra se reintoarce la locul unde a cunoscut iubirea vietii ei,dar un zgomot ii tulbura gandurile.Un alt el. ''
Click AICI pentru a citi primele 2 capitole.

Law a tradus un one-shot, numit "The one". Îl puteți citi AICI.

Andreea scrie "Love is just a game"
Rezumat: "Iubire… ura... iubire,doar un pas ,de ce trebuie sa suferi pentru fie care clipa de fericire?de ce nu esti langa mine cand am nevoie?
Ma numesc Gabriella Hope,am 19 ani si sunt studenta la facultatea de jurnalism din Ny…ca ori ce fata m-am indragostit,sa fie marea mea iubire?sau un cosmar din care nu ma pot trezi?"
AICI puteți găsi 17 capitole scrise.

Stephany a început să scrie "Project: Returning in time"
Rezumat: "Povestea incepe , cand Edward o paraseste pe Bella in padure . Intr-o zi , fiindu-i foarte dor de Edward , se intoarce in poenita lor . Acolo se intalneste cu Laurent , care vrea sa o omoare , insa hainta intervine cam tarziu , caci Bella fusese deja muscata , iar acum se transforma . jabob , nu se indura sa o omoare si ramane cu ea pana devine vampir . Laurent a scapat cu viata din labele lupilor si fuge la Victoria .
Iar Bella , dupa ce se trezeste ca e vampir , vrea sa-l caute pe Edward . Insa dupa ce afla de la Alice o veste ingrozitoare , doreste sa repare totul si sa o ia de la inceput . Va gasi ea o cale de a se intoarce in timp sa se salveze pe sine si pe iubirea ei , Edward ?"
AICI puteți citi primul capitol.

5 comentarii:

  1. sunt cateva care chiar imi atrag atentia:D..cu siguranta le voi citi:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Yeiiii !!!!!!!! In sfarsit ficuri noi !!! Si mie imi plac cateva pe care le voi citi . Ma intreb cand va pune Krisz si doza de continuari ?

    RăspundețiȘtergere
  3. hihi, am ce face in vacanta, in afara de cadouri:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Suna interesant ficurile, poate intr-o zi voi avea si eu timp sa le citesc. Nu am mai citit un fic de un an, cred..:(

    RăspundețiȘtergere
  5. Asaaaa multe ficuri:X Fetelor, aveti vreo mica, micuta idee de ce mi s-a suspenddat contul google?
    Apropo, mi-am facut altul si a trebuit sa pornesc de la zero cu blogul:(((((((. Cine este interesat...
    http://lifefanficsand-stuff.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!