duminică, decembrie 11, 2011

"Concurs de Fotografie - Iarna"


Cum vă aduceți voi aminte de unele clipe frumoase cu exactitate? Nouă ne place să ne uitam la pozele vechi. E atât de frumos să stai pe o canapea, alături de cei dragi și să râdeți cu hohote în timp ce ochii cuprind esența imaginii care se reflectă în poză, retrăind acele amintiri care erau crezute uitate pentru totdeauna.
De aceea, ne-am gândit că vom vrea cu toții să ne amintim cu ușurință de această perioadă pe care o petrecem alături pe acest blog. În concluzie: a venit momentul unui nou concurs de fotografie, care se va desfășura cumva diferit de cel de dinainte. Veți afla imediat detaliile.
Premiul: O carte la alegere de pe site-ul librărie online Libris, sponsorul nostru, care să nu depășească 50 lei.
Ce aveți de făcut?
Să ne trimiteți pe una din adresele krisz_fanfic@yahoo.com sau alexya_fanfics@yahoo.com o poză făcută de voi (nu luată de pe internet), care să aibă legătură cu iarna. Nu este obligatoriu să fiți și voi în ea, e alegerea voastră. Ideal ar fi să fie și creativă și originală, pentru a avea mai multe șanse.
De asemenea vă rugăm să ne spuneți in mail nick-ul / numele cu care veți participa, iar în câteva cuvinte împrejurările în care ați făcut poza,  de ce e importantă pentru voi, sau ce amintiri vă trezește etc.  + link-ul către ce carte doriti de pe site-ul librăriei online Libris.
De exemplu: bradul vostru, o poză din excursia la munte, o bătaie cu bulgări, decorațiuni de Crăciun..orice imagine are un element ce ține de iarnă e bună.
Pe măsură ce le primim, acestea vor fi postate pe Pagina de Facebook a blogului, într-un album numit ”Concurs de fotografie – Iarna”.
Poza care are cele mai multe Like-uri câștigă
Atenție! Pentru ca prietenii, sau oricine, să poată da Like la poze, întâi trebuie să aibă dat Like la Pagina de Facebook, altfel nu merge.
Perioada de înscriere: 11.12.2011 – 23.12.2011
Anunțarea câștigătorului: 24.12.2011
Fie ca la sfârșitul acestui concurs, să avem un album cu nenumărate poze frumoase de care să ne bucurăm în anii care vor urma, în anii în care vom depune alte amintiri magnifice alături de voi, cei care ne ajutați cu voință de a continua acest drum pe care ne-am alăturat cu euforie și îndrăzneală.
Mulțumiri pentru sponsorul nostru, adica pentru minunata Librărie Online Libris, un alt moș cu care ne mândrim de Crăciun.
BannerFans.com

6 comentarii:

  1. inca un concurs frumoas pe ziua de azi din partea voasta:)...abia astept sa vad pozele:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Si noi abia asteptam sa vedem pozele. Speram sa te inscrii si tu ! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. eu m-am inscris, nu e cine stie ce poza dar inseamna mult pt. mine

    RăspundețiȘtergere
  4. Concursul e super, dar am ramas fara camera asa ca nu pot participa:(

    RăspundețiȘtergere
  5. cand vrei sa dai like la poza nu merge daca nu ai dat like la pagina?..ca la mine au dat like la poza dar nu au trebuit sa dea neaparat si la pag:D...deci trebuie sa le zicem noi?:))

    RăspundețiȘtergere
  6. As participa, tema este frumoasa si premiile la fel, dar felul cum sunt alesi castgatorii nu mi se pare deloc cinsitit.Castiga poza a caruit proprietar are cat mai multi prieteni si care-si face multa reclama.M-am uitat la pozele din album si unele care sunt mai rele au peste 100 de like-uri, iar altele mai frumoase mult mai putine. Nu e corect.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!