miercuri, decembrie 07, 2011

Book Trailer (15)

Vă mai amintiți de acele semne de carte semnate? O parte dintre voi ați început să le primiți împreună cu cărțile câștigate în concursuri, și veți mai primi. Astăzi este lansarea cărții ”Eternal Starling” (Emblem of Eternity #1) de Angela Corbett și sunt extrem de încântată (mai multe despre carte + un interviu cu scriitoarea AICI.). Zilele acestea Angela mi-a făcut o surpriză incredibilă și mi-a trimis, fără să-mi fi spus înainte, cartea (de fapt o ARC) cu autograf și câteva cuvinte frumoase, și mai am puțin și o termin. Nu am mai fost așa entuziasmată de o carte de mult timp, e cu adevărat excepțională!! A detronat multe, dar multe din cărțile care erau preferatele mele până acum! O să îi fac și recenzia unde o să vă spun mai multe. 
Astăzi a apărut trailerul cărții, și vroiam să vi-l arăt: 

Cum vi se pare trailerul? Mi se pare frumos, dar cartea e de mii de ori mai superbă decât pare aici. Sincer, fiind un subiect nou pentru mine, cel cu sufletele pereche, protectorii și distrugătorii sufletelor, eram extrem de curioasă, pentru nu știam la ce să mă aștept când am început să o citesc, însă mi-a depășit orice așteptări ! Dar mai bine mă opresc aici, o să am timp în recenzie să spun tot ce a trezit în mine acest volum incredibil. 

3 comentarii:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!