joi, noiembrie 03, 2011

"Zori de zi" în curând în cinematografe.


Editura RAO este iniţiatoarea „Fenomenului Amurg“ în România şi a publicat seria completă de romane aparţinând autoarei Stephenie Meyer.
După succesul răsunător al primelor trei ecranizări, a patra peliculă din serie, Saga Amurg: Zori de Zi – Partea 1, va fi lansată la nivel internaţional vineri, 18 noiembrie 2011. Fanii din România ai seriei Amurg vor participa la cel mai aşteptat moment al anului.
Saga Amurg: Zori de zi continuă celebra poveste de dragoste dintre un vampir şi o muritoare care a topit inimile tinerilor din întreaga lume, ultimele două capitole ale producţiei-fenomen fiind regizate de celebrul Bill Condon, laureat cu premiul Oscar pentru scenariul filmului Gods and Monsters.Fanii seriei Amurg deja pot găsi în librăriile din toată ţara toate titlurile care au fost ecranizate, inclusiv volumul Zori de zi din care a fost inspirat filmul care urmează să fie lansat. Pentru întâmpinarea lansării acestei ecranizări, editura RAO îşi propune să impulsioneze şi să susţină acest fenomen prin realizarea unei ample campanii de promovare.
Pentru fanii seriei Amurg pasionaţi de poveşti de dragoste dintre muritori şi creaturi fantastice care au citit deja toate romanele care formează această saga, editura RAO a pregătit o serie de colecţii similare. Până la finalul lunii decembrie puteţi găsi în librăriile partenere promoţii atractive pentru serii celebre ca de exemplu „Cronicile Casterilor“, „Nemuritorii“, „Fascinatie“, „Cronicile Lupilor din Mercy Falls“.
Zori de zi 1, următorul episod al Sagăi Amurg inspirat din ultima carte a seriei, duce povestea de dragoste dintre Bella şi Edward pe un făgaş aproape normal. Vampirul şi muritoarea par să se bucure acum de o călătorie aparent linştită, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberată de trădări şi pericole negândite.

5 comentarii:

  1. Oh !!! Abia astept ! Mai sunt exact 15 zile !!! Si parca e o vesnicie !!!!!!
    Dar partea a 2-a cand va aparea ?
    Cumva tot in noiembrie , la anul ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Partea a doua va aparea la anul, prin martie - aprilie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia astept sa apara! Cu toate ca nu stiu daca va aparea si la cinema in orasul meu:(.

    RăspundețiȘtergere
  4. Krisz eu stiam ca partea a doua apare in Noiembrie 2012...sper sa fie martie-aprilie totusi!:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Aveti dreptate fetelor. Eu ultima data cand citisem scria ca in aprilie apare. Acum vad ca au schimbat data, ceea ce e destul de trist, iar vom avea mult de asteptat..

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!