sâmbătă, noiembrie 19, 2011

Năzbâtie în stil "Walking on Letters"

     Hey all! Eu și cu Krisz am făcut o năzbâtie de care suntem foarte mândre:D. Nu vă speriați! Nu este grav, nu am jefuit nicio librărie, nu am dormit într-o bibliotecă, nu am intrat prin efracție în casa lui Stephenie Meyer, nici măcar în cea a lui Richelle Mead... sau a oricărui alt scriitor care ne-a încântat cu cărțile scrise de el. Nimic din toate astea.
   Are legatura cu blogul "Walking on Letters". Acum, știu la ce vă gândiți. Cele menționate mai sus nu ar trebui să fie specifice blogului?:))
Aveți dreptate, doar că atunci când ne refeream că are legătură cu blogul, era vorba despre ceva legal:)).
  Încetez să vă mai aiuresc și voi trece direct la subiect. De acum înainte, pagina care era dedicată Fan-ficurilor terminate, acum va fi pentru Recenzii. Ne-am gândit că va fi mult mai ușor să găsiți o recenzie, fie ea clasică sau trăsnită, doar accesând pagina Recenzii, și dând click pe coperta cărții de care sunteți interesate.
    Cum vi se pare această idee? Așteptăm părerile voastre.
Take care and kisses,
Krisz & Alexya

10 comentarii:

  1. Arata foarte bine pagina recenziilor!

    `miku

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi place mult ,,nazbatia'' voastra:) Dar daca va trece prin cap sa faceti una din nazbatiile de mai sus sa ma chemati si pe mine:))

    RăspundețiȘtergere
  3. geniala ideea! din toate punctele de vedere! :* chiar m-ati speriat la inceput... credeam ca urmaresc blogul unor criminale :))
    :*:*::*

    RăspundețiȘtergere
  4. o idee foarte buna este mult mai usor..:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da ! Suna bine !
    Dar chiar ma gandeam ce fel de nazbatii ati fi putut face . Initial am crezut ca ati facut vreo farsa sau ceva de genul asta :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place, este mult mai usor pentru noi:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte buna ideea, dar nu inteleg de ce a trebuit sa desfiintati pagina cu fanficuri terminate. Poate mai erau persoane care ar fi vrut sa le citeasca.

    RăspundețiȘtergere
  8. Suntem constiente de asta, chiar de aceea atunci cand vom fi mai libere (deoarece amandoua suntem stresate cu scoala si facultatea), vom face o alta trasnaie, care va avea ca scop fan-ficurile terminate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar vroiam sa va propun asta :D O astept cu interes.

    RăspundețiȘtergere
  10. Iubesc trasnaile voastre! Le astept cu maaare interes si pe urmatoarele:)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!