duminică, noiembrie 20, 2011

The magic of words.. by you (5)

JustLaugh/Izabella parcă a presimţit că urmează să postez recenzia la "Eve" de Anna Carey, şi i-a trimis zilele acestea Alexyei citate din această carte. Ne-a făcut o surpriză tare frumoasă şi îi mulţumim mult. Sunt diferite de cele selectate de mine, deci cei mai câştigaţi veţi fi voi, având ocazia să citiţi mai multe citate din această carte minunată :-). 

"Stând în fața lacului, cu valurile lui delicate clipocind peste picioare, curajul mi s-a dus. Nu învățaserăm niciodată să înotăm.Profesoarele ne spuneau deseori povești despre zilele de dinainte de molimă, cum oamenii se înecaseră în valurile oceanelor, sau fuseseră păcăliți de apele liniștite ale propriilor lor piscine." 

 "Însă fantezia mi s-a evaporat, precum ceața alungată de soarele dimineții. Directoarea nu era protectoarea mea, iar Școala nu mai era un loc sigur. Nicăieri nu mai era sigur." 
 "M-am îndreptat către ușă, privind-o pentru ultima oară.Pip mă auzise plângând în prima zi la Școală și se așezase în pat lângă mine, lăsându-mă să-mi îngrop fața în umărul ei. Arătase cu mâna spre tavan și-mi spusese că, în rai, mamele noastre ne vegheau. Ele ne iubeau de acolo din rai."  

"Caleb era biletul nostru către siguranta, știam asta. Stătuse cu mine la rau ascunzându-mă în elicopterul căzut, pentru un motiv, și nici nu credeam că puteam avea încredere deplină în el.Nu-mi plăcea felul în care ma lua mereu în zeflemea, sau cum mă presase noaptea trecută cu întrebări la care nu voiam să răspund."  

"Am întors capul, dorindu-mi ca el să nu-mi vadă ochii înlăcrimați din pricina sentimentelor care mă copleșeau.Muncisem din greu la Școală, luasem notițe detaliate la fiecare lecție, făcând însemnări pe margini până ce nu-mi mai simțeam degetele. Și cu ce folos? Să-mi umplu capul de minciuni?"  

"Din cauza panicii am văzut doar frânturi de imagini: fața tristă a lui Benny, Kevin urmându-ne. Aaron căzând pe pământ, pielea de pe coaste julindu-i-se. Arden i-a mușcat mână lui Fletcher, și deodată mi-am dat seama că eram în partea din spate a camionului: o cușcă în care se găsea o fată delicată care țipa din spatele gratiilor."  

"Țipetele lui Arden mă cutremurau, sporindu-mi tristețea. Leif ne trădase.
Caleb era plecat. Timpul petrecut noaptea gândindu-mă dacă să stau, pentru cât timp - totul fusese în zadar. Ce vroiam eu? Ce vroia Caleb? Nu conta."  

"-Benny mi-a spus că a iubi pe cineva înseamnă a ști că viața ta ar fi mai rea fără acea persoană.
A zâmbit. Oare de unde a auzit el asta?  
Pielea mea era fierbinte sub degetele lui. Am zâmbit la rândul meu, fără să spun nimic.
S-a apropiat mai tare, trasându-mi linii invizibile pe pomeți.
-De-asta trebuia să te găsesc."  

9 comentarii:

  1. Suuperr!Abia astept sa citesc si citatele alese de tine si abia astept sa imi cump cartea si sa o citesc.Dar pana la cumparat cartea mai este ceva asadar trebuie s ama bucur doar de aceste citate!Mult succes in continuare face-ti o treaba excelenta!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. http://fan-fic-twilight.blogspot.com/2011/11/magic-of-words-28.html Le-am postat, poti sa le citesti aici. Si multumim frumos, multa bafta si tie cu blogul tau. pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Super! Nu ma asteptam sa mai vad citate din Eve asa de repede. Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  4. Off, eu nu le citesc pana nu citesc cartea, dar pun pariu ca sunt minunate:*

    RăspundețiȘtergere
  5. sincer prima data nu credeam ca e cine stie ce, dar dupa ce am citit-o ...wow:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Citatele sunt frumoase. Abia astept sa citesc cartea.

    RăspundețiȘtergere
  7. eu vreau sa citesc cartea si citatele astea mi-au intarit dorinta :)

    RăspundețiȘtergere
  8. O carte care te face prea tare sa iti doresti vol.2:D:D

    RăspundețiȘtergere
  9. Exact carla, o carte care te face sa vrei cat mai tare volumul 2 :)) Am ramas blocata la sfarsitul volumului...
    Citatele sunt frumoase, imi plac mult...toata cartea e draguta, si va spun sincer, merita citita. Nu este una din preferatele mele, dar este cu siguranta o carte excelenta!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!