luni, noiembrie 28, 2011

Little Red Cover (2)

Ultima parte de prezentări ale cărților cu coperte care conțin culoarea roșie:

”Impossible” de Nancy Werlin
Lucy are șaisprezece ani când descoperă că este ultimul destinatar al unui blestem vechi de generații al familiei, blestem ce o solicită să îndeplinească trei sarcini aparent imposibile sau va risca să înebunească și să transmită blestemul generației următoare. Spre deosebire de strămoșii ei, totuși, Lucy are o familie, prieteni, și alte resupre moderne care să o ajute. Dar va fi suficient pentru a înfrânge acest rău atât de înrădăcinat?







”Illuminate” (Gilded Wings #1) de Aimee Agresti
Haven Terra este o liceană inteligentă și timidă. Dar totul începe să se schimbe când împlinește șaisprezece ani. Împreună cu prietenul ei cel mai bun, Dante, și cu colegul lor de clasă tăcut și briliant, Lance, este premiată cu o bursă prestigioasă în marele oraș - Chicago - și este trimisă să lucreze la un hotel stilat sub atenția unui grup de tineri străini superbi și șocant de arătoși: puternica și atrăgătoarea proprietară a hotelului, Aurelia Brown ; adjunctul ei, elegantul Lucian Grove; împreună cu uimitorul staff.
Pe măsură ce Haven începe să se îndrăgostească de Lucian, descoperă că aceste persoane frumoase nu sunt cine par. Prin intermediul unei cărți misterioase, ea descoperă o rețea de pasaje secrete de la hotel care duce exact în inima activităților malefice de zi cu zi ale Aureliei și celorlalți : sunt implicați în afacerea cumpărării sufletelor. Vor reuși ei să o determine pe Haven să li se alăture în eforturile de recrutare, sau va fi capabilă să le dejoace planul diabolic de a le lua sufletele colegilor ei, în seara balului de absolvire de la hotel?

”Shattered Souls” de Mary Lindsey

O palpitantă poveste de debut despre moarte, dragoste, destin și pericol.

Lenzi aude voci și are viziuni – lespede de morminte, inundații, un băiat cu ochii gri ca oțelul. Iubitul ei, Zac, nu o poate ajuta, și totul începe să devină mai tare și mai intens. Atunci Lenzi îl cunoaște pe Alden, băiatul din visele ei, care îi dezvăluie că ea este un Vorbitor reîncarnat – cine care poate vorbi cu sufletele pierdute și a le ajuta - și că a fost Protectorul ei de secole.
Acum Lenzi trebuie să aleagă între viața ei cu Zak sau viața care îi este destinată cu Alden. Dar timpul se scurge repede: un spirit dușmănos este dispus să o distrugă pe Lenzi, și o va omorî dacă nu va lua o decizie cât mai repede.

Și ultima carte, care va face trecerea la următoarea categorie, pe care o voi prezenta data viitoare:

”Sweet Evil” de Wendy Higgins

Ce s-ar întâmpla dacă ar exista adolescenți a căror vieți să depindă literalmente de a fi  influențe rele? Asta este viața pentru fii și ficele îngerilor căzuți, în ”Sweet Evil”.
Anna, o fată sensibilă din sud, a fost născută cu al șaselea simț de a vedea și a simți emoțiile celorlalți oameni. Ea este conștientă de lupta cu ea însăși, cu inexplicabilul impuls spre pericol, dar nu înainte de a îndeplini șaisprezece ani și de a cunoaște pe atrăgătorul Kaidan Rowe este când își descoperă moștenirea terifiantă, și voința ei este pusă la încercare. El este băiatul despre care tatăl tău te-a avertizat. Numai dacă cineva ar fi avertizat-o și pe Anna.
O călătorie la țară îi forțează pe Anna și Kai să înfrunte realitatea : speranța și dragostea nu sunt opțiuni pentru cei ca ei. Când vine timpul ca Anna să-și confrunte demonii, va alege aureola sau cornițele?

Cred că v-ați dat seama, de data viitoare voi începe cu ”Little Black Cover”. Aștept să îmi spuneți care carte vi se pare cea mai interesantă din descriere și care e coperta voastră preferată. Pupici!

7 comentarii:

  1. Nu ma pot hotari intre copertele "Shattered Souls" si "Impossible". Aceleasi optiuni sunt si din prisma descrierilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place ca descriere foarte mult ,,Impossible'', iar la capitolul ,,coperta'' castigatoarea iese ,,Illuminate'' ar fi interesanta o combinatie intre cele doua:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate cartile au o descriere foarte interesanta e cam greu de decis, dar o aleg pe ”Impossible” a carei coperti imi place cel mai mult urmata de ”Shattered Souls”

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel mai mult imi plac :
    " Impossible "
    Si " Sweet Evil "

    Astea mi se par cele mai interesante povesti . :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Coperta preferata este de la cartea Shattered Souls, mi se pare fascinanta !
    Toate cartiile mi se par interesante :)) asa sunt eu nu ma pot hotara.
    As vrea sa stiu daca si cand se vor publica si la noi.

    RăspundețiȘtergere
  6. prima si ultima mi se par interesante si mai dragute

    RăspundețiȘtergere
  7. Haha.. vad ca aceste coperte rosii se rezuma la rochiile rosii ale modelelor de pe ele :)) sunt oricum foarte reusite

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!