joi, noiembrie 10, 2011

"Invenția lui Hugo Cabret” în curând și film 3D.

CORINT JUNIOR a lansat la începutul lui 2007 cartea INVENŢIA LUI HUGO CABRET de Brian Selznick. Cele 544 de pagini spun o poveste inedită, pentru copii şi tineri, atât în cuvinte cât şi în imagini.
Acum povestea va prinde viaţă şi pe marile ecrane transformându-se într-un film 3D regizat de Martin Scorsese. Filmul se numeşte HUGO şi va avea premiera în SUA pe 23 noiembrie. În România va putea fi vizionat începând din 13 aprilie 2012. Din distribuţie fac parte bine-cunoscuţii actori: Jude Law, Ben Kingsley şi Christopher Lee. O surpriză a producătorilor se pare că va fi apariţia actorului Johnny Depp în film, apariţie neanunţată în distribuţia oficială. 
 Hugo, un orfan în vârstă de 12 ani, trăieşte între zidurile gării din Paris şi are grijă de ceasurile mecanice ale acesteia. Una dintre cele mai valoroase posesiuni ale lui Hugo este un om mecanic stricat, un dispozitiv cu înfăţişarea unui bărbat cu un creion în mână, parcă pregătit să livreze un mesaj de o colosală importanţă. Hugo este convins că, dacă va repara omul mecanic, acesta îşi va putea scrie mesajul. Pentru a reuşi reparaţia, băiatul fură bucăţi de jucării dintr-un magazin, iar aventurile sale ieşite din comun, petrecute la începutul secolului trecut, se vor mai învârti în jurul unui carnet dispărut, al unui desen extrem de familiar şi al magiei filmelor mute. Georges Méliès, celebru pentru filmul Le voyage dans la lune, din 1902, apare şi el în destinul lui Hugo.

5 comentarii:

  1. Imi place mult descrierea, dar (spre rusinea mea) nu am citi cartea). Ma voi bucura sa vad filmul!:X

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am citit cartea, și, din nerăbdare, probabil din nou voi vedea filmul înainte de carte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hm, spre rusinea mea nici nu am auzit de carte:-S

    RăspundețiȘtergere
  4. interesant filmul ....nu am citit cartea dar cred ca voi vedea filmul..:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte dragut trailer, astept filmul cu nerabdare.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!