vineri, noiembrie 18, 2011

From Abroad (4)

Îmi pare rău că nu am postat mai devreme la această rubrică, cum mi-am dorit, dar examenele parțiale îmi mănâncă tot timpul ..


”The Gathering Storm”(Katerina Alexandrovna #1

de Robin Bridges 


St. Petersburg, Rusia, 1888. Participând la o întreagă pleiadă de baluri strălucitoare, debutanta cu rang regal Katerina Alexandrovna, Ducesa de Oldenburg, încearcă să ascundă un secret întunecat: ea îi poate readuce la viață pe cei morți. Nimeni nu știe. Nici familia sa. Nici fetele la școală. Nici țarul sau cineva din cercul ei aristocratic. Katerina consideră talentul său ca fiind un blestem, nicidecum un dar, o înzestrare. Dar atunci când își folosește puterea sa specială  pentru a proteja un membru al familiei imperiale, ea se trezeşte prinsă într-o rețea de intrigi.
O prezență demonică se răspândește rapid în Europa printre cei cu sânge regal - și cei aliați cu întunericul amenință să elimine țarul de la conducere. Dintr-o dată puterea Katerinei ca necromată atrage atenția din partea unor surse nedorite. . . inclusiv doi tineri bărbaţi, George Alexandrovici, timidul fiu mijlociu al țarului, care are nevoie de ajutorul Katerinei pentru a proteja Rusia, chiar dacă respinge secretul ei, și elegantul prinț Danilo, moștenitorul tronului din Muntenegru, față de care Katerina se simte inexplicabil atrasă.
A venit timpul pentru Katerina să-și accepte puterea, dar de care parte va alege să fie - și cui îi va dărui inima ei?

”Night Marchers” 
de Rebecca Gober și Courtney Nuckles

Niciodată să nu privești drept în ochii unui Lord al Nopții! Toată lumea din Hawaii a auzit acest avertisment, cu excepția tinerei de șaptesprezece ani, Emma Townsend, care o face. Majoritatea Hawaienilor știu că dacă privesc în ochii unui Lord al Nopții pot fi loviți de un blestem care se va încheia doar cu moartea sau robia eternă.
Chiar dacă tatăl ei, care este un cercetător de fenomene paranormale, și a  crescut-o pe Emma singur, ea are puţină experienţă în domeniul supranaturalului. Atunci când este nevoită să se mute cu tatăl ei în Hawaii, doar cu câteva luni înainte de absolvire, Emma constată că lumea ei așa cum o știa ea, se zdruncină, atunci când începe să vadă inexplicabilul: mingi de foc în depărtare, tobe bătând în mijlocul pustiului și străini care dispar în aerul rarefiat. Apoi, într-o zi, când întalneste o  procesiune a Lorzilor Nopții iar anticele spirite  Hawaiiene ies din morminte și bântuie locațiile în care s-au dat luptele în trecut, Emma nu are de ales decât să creadă că ceea ce e de necrezut chiar există.
Acum, Emma trebuie să continue și să ajute un străin misterios, în timp ce caută să afle cum să o scoată pe aceasta de sub blestemul unui Lord al Nopții, care nu se va opri până nu va pune mâna pe sufletul ei.  
Trailerul cărții:

”Wrecked”
                                   de Anna Davies
Miranda a locuit pe Insula Whym din momentul morții părinților ei. Ea și-a găsit alinarea în izolare și în folclorul care pretinde că o vrăjitoare de mare misterioasă controlează soarta tuturor celor de pe insulă și apele din jurul său. A fost doar mai ușor să creadă că lucrurile sunt în afara controlului ei.
Dar atunci cand un teribil accident cu barca ia viata mai multor prieteni de-ai ei, Miranda este salvată de un băiat misterios care îi bantuie visele. Consumându-se, crezând că accidentul s-a petrecut din vina ei, găsește refugiul înnotând noaptea târziu.  Apoi, îl cunoaste pe Christian,un băiat care îi pare foarte familiar, dar care nu-i va spune de unde vine și de ce se pot întâlni doar pe plajă. În timp ce Miranda se îndrăgosteste de Christian și începe încet-încet să uite accidentul, ea descopera că există anumite secrete pe care Christian i le ascunde pentru a o proteja,  care nu îi pot aduce nimic bun ci doar pot doar să o rănească.

         La fel ca data trecută, aș dori să îmi spuneți care coperte vă plac mai mult, și care descrieri?        
                                  

3 comentarii:

  1. Adoooor a doua carte !!!!!!!!! E superba

    RăspundețiȘtergere
  2. coperta la a doua carte e superba...dar imi place mai mult descrierea la ultima:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel mai mult imi place ultima coperta :x foarte reusita.. si descrierea la fel.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!