marți, noiembrie 22, 2011

Editura Nemira vă aşteaptă la Târgul Internaţional Gaudeamus

COMUNICAT DE PRESĂ
Editura Nemira vă aşteaptă la Târgul Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură 2011

Editura Nemira vă aşteaptă la Târgul Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură 2011, care va avea loc în Pavilionul Central Romexpo în perioada 23 – 27 noiembrie.

Peste 700 de titluri, zeci de pachete cadou, oferte speciale, dar şi ultimele apariţii editoriale pot fi găsite de iubitorii de carte în standul Editurii Nemira. Pe lângă reducerea generală de 25%, vizitatorii târgului vor beneficia de oferta 2+1 cadou şi cărţi la 5 şi 10 lei. Posesorii de carduri de credit de la Banca Transilvania vor putea achiziţiona cărţi publicate de Nemira în 4 rate fără dobândă prin programul de loialitate Star BT. La fiecare tranzacţie, Nemira le va oferi acestora o reducere suplimentară de 10% faţă de discounturile valabile pe perioada Târgului Gaudeamus. Cărţile Nemira pot fi achiziţionate şi pe baza tichetelor cadou emise de societăţile Accor, Sodexo şi Cheque Dejeuner.
La această ediţie a Târgului Internaţional Gaudeamus, Editura Nemira le prilejuieşte cititorilor întâlnirea cu Iulian Tănase şi Mihai Găinuşă.

Joi, 24 noiembrie, începând cu ora 17.00, Mihai Găinuşă va acorda autografe vizitatorilor cu ocazia apariţiei noii sale cărţi Jurnal din viitor.

Vineri, 25 noiembrie, începând cu ora 16.00, Iulian Tănase va fi prezent în standul Editurii Nemira pentru a acorda autografe pe cel mai nou roman al său, Oase migratoare.
Accesul general al vizitatorilor în incinta târgului va fi permis pe baza biletelor de intrare, în valoare de 4 lei, şi a abonamentelor (valabile pentru întreaga perioadă a târgului, în valoare de 10 lei). Elevii, studenţii, cadrele didactice, pensionarii, membrii uniunilor de scriitori şi jurnaliştii au intrarea liberă, pe baza documentelor specifice vizate la zi (carnet de elev/student, legitimaţie de membru/serviciu, talon de pensie).
Înfiinţată în 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din România, care şi-a păstrat renumele în industria cărţii prin rafinament şi prin valoarea autorilor publicaţi. Colecţiile editurii sunt bine cunoscute: Nautilus, Suspans, Bonton, Damen Tango, Glossy Books, Babel, Biblioteca de psihologie, Porta Magica, Nemira Junior, Totem, Biblioteca de politică, Biblioteca de istorie etc.

4 comentarii:

  1. Suna foarte bine:) Mi-as dori mult de tot sa merg la acest targ absolut extraordinar, mare pacat ca este in Bucuresti:(

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce nu merge cam prin toata tara ?
    Of ! Cat imi doresc sa merg si eu :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Lasati, fetelor! Poate gasim niste reduceri online:) Nemira are carti super.

    RăspundețiȘtergere
  4. si iar imi pare rau ca nu sunt din Bucuresti:(

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!