luni, noiembrie 07, 2011

Concurs Rao (2)

Pentru că ştiţi cât ne place scrisul şi tot ce ţine de el , am decis să organizăm un nou concurs de creaţie, cu ajutorul sponsorului nostru editura RAOcăreia îi suntem profund îndatorate pentru faptul că ne-a permis să facem parte din campania care se deruleaza în acest moment la editura RAO (mai multe detalii intr-un viitor post).
Premiul: un pachet de cărți format dintr-un exemplar "Zori de zi" + "Noua și scurta viață a lui Bree Tanner".

Atunci când iubeşti persoana care te ucide, nu mai ai de ales. Cum poţi să fugi, cum poţi să lupţi, când asta i-ar face rău persoanei iubite? Dacă viaţa ta ar fi tot ce ai putea să-i dăruieşti celui iubit, cum ai putea să nu i-o dai? Dacă ar fi cineva pe care l-ai iubi cu adevărat? A fi irevocabil îndrăgostită de un vampir reprezintă pentru Bella Swan atât fantezie cât şi coşmar,împletite într-o realitate extrem de periculoasă. Pe de-o parte este pasiunea ei intensă pentru vampirul Edward Cullen şi pe de altă parte legătura strânsă dintre ea şi vârcolacul Jacob Black, iar Bella a fost nevoită să îndureun an plin de tentaţii tumultuoase, pierderi şi lupte acerbe între rivali pentru a ajunge la deznodământul dorit. Decizia ei iminentă de a alege fie întunecata, dar seducătoarea lume a nemuritorilor, fie o viaţă simplă de muritoare reprezintă acum firul de care atârnă soarta a două triburi. Alegerea ei a declanşat însă şi o serie de evenimente neaşteptate ce vor avea, probabil, consecinţe inimaginabile. Iar viaţa Bellei ar putea fi distrusă pentru totdeauna.

CEA DE-A DOUA VIAŢĂ A LUI BREE TANNER este povestea lui Bree Tanner, un vampir nou-născut care apare pentru prima dată în romanul Eclipsa, şi a lumii întunecate în care trăieşte. Nuvela relatează marşul armatei vampirului nou-născut împotriva Bellei Swan şi a familiei Cullen, după întâlnirea lor memorabilă Bree Tanner abia dacă-şi aminteşte cum era viaţa ei înainte de dobândirea acestor simţuri puternice, reflexe supraomeneşti şi putere fizică copleşitoare. Viaţa de dinainte de setea neostoită de sânge... viaţa de dinainte de a deveni vampir. Bree ştie că traiul alături de tovarăşii ei nou-născuţi are unele certitudini şi reguli prea puţine: păzeşte-te, nu atrage atenţia asupra ta şi, mai presus de toate, să ajungi înapoi acasă înainte de răsărit, altminteri vei muri. Ceea ce nu ştie e că viaţa ei de nemuritoare e pe cale să se sfârşească.  Apoi Bree îşi găseşte un prieten neaşteptat în Diego, un nou-născut la fel de curios ca şi ea cu privire la creatoarea lor misterioasă, despre care ştiu doar că e o ea. Pe măsură ce descoperă că nou-născuţii sunt doar pioni într-un joc mult mai mare, Bree şi Diego trebuie să se hotărască în cine pot să se încreadă. Dar dacă tot ce ştii despre vampiri se bazează pe minciuni, cum poţi descoperi adevărul?  Într-o altă combinaţie irezistibilă de pericole, mister şi romance, Stephenie Meyer spune povestea devastatoare a unei armate de nou-născuţi, care se pregăteşte să îi atace pe Bella Swan şi familia Cullen, totul culminând într-un final de neuitat.

Perioada :
  • de înscriere: 8 noiembrie - 15 noiembrie
  • de jurizare : 16 - 17 noiembrie
  • de afişare a câştigătorilor: 18 noiembrie
Modul de alegere al câştigătorului: Jurizare va fi făcută de noi, însă dacă cumva suntem nehotărâte în alegerea câștigătorului, cu siguranță vom apela la voi.
Ce aveţi de făcut?
Să scrieţi un dialog, purtat de personajele noastre dragi, Bella si Edward, dupa ce au trecut 3 ani de la sfarsitul cartii "Zori de zi".
Cerinţe:
1. Să fie de minim o jumătate de pagină, maxim cât vreţi voi.
2. Redactarea să fie făcută pe o pagină A4, în Word, cu caractere de 12, Times New Roman , margini pagină - 2 cm şi numele documentului să fie nick-ul sau numele vostru.
5. În mail-ul pe care îl veți trimite pe alexya_fanfisc@yahoo.com sau krisz_fanfic@yahoo.com. , să ataşaţi şi o imagine care consideraţi că se potriveşte compoziţiei voastre.
6. Subiectul mailului să fie « Pentru Concursul Rao (2) ».

Lăsaţi-vă imaginaţia să zboare şi încântaţi-ne cu cele mai savuroase dialoguri, glorificând în același timp cele două nume, Bella și Edward, care ne-au demonstrat ce e iubirea adevărată. Avem încredere în talentul vostru!


Mulțumim încă o dată, sponsorului nostru, Editura RAO!

BannerFans.com

8 comentarii:

  1. Exact in stilul vostru. Ceea ce nu stiam eu e ca aveti sponsorizare Rao, care este mai greu de obtinut. Felicitari!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Un concurs original, fetelor! Cred ca ma bag si eu:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Am mai avut recent un concurs cu premii RAO, Kyky. Cel in care am oferit Fior, Evermore si A 16-a luna

    RăspundețiȘtergere
  4. Super concurs, păcat că nu voi participa, avându-le deja în bibliotecă. =)
    Anunț pe facebook- http://www.facebook.com/profile.php?id=100002332759787&sk=photos#!/profile.php?id=100000928282518&sk=wall

    Anunț pe blogul meu- http://aspecial3.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  5. Waw ! Multumim de concurs ! Ma bag si eu !!! Normal !!!!
    Nu sunt eu chiar asa de talentata , dar cine stie .....norocul incepatorului !

    RăspundețiȘtergere
  6. interesant concursul... eu deja am cartile ,dar abia astept sa citesc dialogul castigatorului

    RăspundețiȘtergere
  7. Trebuie neaparat dialog .?:|
    Adica , daor dialog?
    Scuze dar eram nedumerita si nu vreau sa trimit ceva care nu se incadreaza in standarde:).

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!