sâmbătă, noiembrie 05, 2011

Book Trailer (12)

Voi aţi mai auzit vreodată de un trailer rap al unei cărţi? Noi nu, şi recunoaştem că este cel mai amuzant şi relaxant pe care l-am văzut vreodată. Chiar ne-a binedispus şi ne-a atras şi mai mult atenţia asupra cărţii. 

"Perfect Chemistry" de Simone Elkeles

"Perfect Chemistry" este prima carte dintr-o serie cu acelaşi nume, scrisă de Simone Elkeles. Cărţile ei sunt foarte apreciate şi au mulţi fani, datorită stilului ei de a scrie, şi pentru că poveştile se pliază cu viaţa reală. Mie mi-au atras de mult timp atenţia aceste cărţi, din păcate nu le găsiţi la noi, nu au fost încă publicate, dar pe net le puteţi citi în engleză. Vă las mai jos tradusă de mine descrierea primului volum din serie, şi dacă vă place, o să vi le prezint şi pe celelalte 2 apărute până acum, poate, cine ştie, şi alte cărţi ale Simonei la fel de frumoase.
La liceul Fairfield Nigh School, de la periferia oraşului Chicago, toată lumea ştie că amestecul locuitorilor din sud cu cei din nord poate fi exploziv. Deci atunci când Brittany Ellis şi Alejandro “Alex” Fuentes sunt forţaţi să fie parteneri de laborator la chimie, acest experiment uman duce la revelaţii neaşteptate - că reputaţia impecabilă a lui Brittany e o acoperire pentru viaţa plină de probleme de acasă, că Alex, bad boy-ul în persoană, ţine ascunsă dorinţa de a rupe legăturile cu banda, şi că atunci când sunt împreună, viaţa cumva are mai mult sens.
Niciunul dintre ei nu este pregătit pentru cea mai suprinzătoare reacţie chimică din toate - dragostea. Vor putea ei trece de stereotipurile şi concepţiile greşite care îi ameninţă să îi ţină departe unul de altul?

Rupând stereotipurile şi aşteptările care ameninţă să îi ţină pe Brittany şi Alex despărţiţi, “Perfect Chemistry” duce cititorii către ambele direcţii într-o pasională poveste de iubire despre privitul în interiorul suprafeţei. 

Cum vi se pare trailerul? Genial, nu? Şi cartea este foarte interesantă! Aştept impresiile voastre!

4 comentarii:

  1. Imi place mult trailerul. Desi e putin ciudat ritmul de rap pt o carte de dragoste. Original, asta e concluzia.

    RăspundețiȘtergere
  2. De acord cu Nyx, cam ciudat trailer-ul,dar inventiv si funny. As vrea tare mult sa apara seria asta in Romania.XD

    RăspundețiȘtergere
  3. Trailerul e ...interesat , as putea spune :D
    Descrierea cartii mi se pare superba . Genul de iubire interzisa , ma atrage foarte mult :D
    In concluzie , cartea parte foarte interesanta !

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) Super tare trailer-ul. Este ciudat intr-un fel bun, e diferit de tot ce am vazut pana acum!Imi place!:D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!