vineri, noiembrie 04, 2011

"Amurg" de Stephenie Meyer, special!

Voi ştiaţi că în 2011 a apărut primul volum din Saga Twilight, "Amurg" de Stephenie Meyer ..mai special? Pentru că noi nu! Am descoperit acum cartea pe site-ul Editurii RAO! Click pe titlu pentru detalii:


"Amurg" de Stephenie Meyer - carte de buzunar


Isabella Swan nu are parte de prea multă distracţie de când s-a mutat din însorita Arizona în Forks, un orăşel în care plouă mai tot timpul. Dar când se îndrăgosteşte de chipeşul şi misteriosul Edward Cullen, despre care colegii spun că ar fi... vampir, viaţa ei ia o întorsătură total neaşteptată! Edward este la rândul lui atras de Bella, dar şi de mirosul sângelui ei, aşa că fiecare apropiere de iubita lui e în acelaşi timp o plăcere şi un chin teribil; dacă Edward îşi pierde capul pentru o clipă, Bella îşi pierde viaţa...





Eu cred că această carte e un must have al oricărui fan adevărat Twilight! Imaginaţi-vă, veţi putea purta cu voi oricând povestea minunată dintre Bella şi Edward! 
De asemenea, cei care nu au primul volum, îl pot achiziţiona acum la un preţ mult mai ieftin!
Suntem mândre că vă anunţăm primele (cel puţin noi nu am mai văzut pe alt blog informaţia aceasta până acum), mai ales că ştim că toţi sunteţi, ca şi noi, fani fideli Twilight Saga!

8 comentarii:

  1. WOW!
    Super super tare stirea, si intr-adevar noua. Mersi pentru info, eu una o sa o iau:X

    `miku

    RăspundețiȘtergere
  2. Week-endul acesta o poţi comanda si de aici cu 25% reducere http://www.libris.ro/literatura-universala/amurg---stephenie-meyer-editie-de-buzunar-RAO978-973-103-599-4--c7509--p374683.html

    RăspundețiȘtergere
  3. De n-as fi dat banii pe porcariile de la Avon si Oriflame:((((
    :-s Vreau cartea asta, dar vreau si cea noua din Jurn. Vamp:-s
    Cred ca le comand de Craciun...

    `miku

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce tare :)) Cand te plictisesti in maxi, poc, scoti Amurg si te salveaza Edward =))=))

    RăspundețiȘtergere
  5. Super! Eu oricum caram dupa mine cate un volum cand mergeam in vizita pe la rude si imi trebuia neaparat geanta mare. Acum, va fi mult mai simplu.(Parca fac reclama la...ceva:)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Super. Enervant e ca trebuie sa ma chinui cu ea sa stea cu paginile drepte, si in timpul bataii poate ma trezesc ca raman fara o pagina.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce tare !!! Cine s-ar fi gandit ?
    Oricum, daca nu as fi citit toata seria , de aproape ca o stiu pe derost , poate mi-as cumara si eu cartea !

    RăspundețiȘtergere
  8. Ha! Asta da stire noua, multumesc de informatie. Trec imediat pe acolo sa o comand:X

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!