joi, octombrie 20, 2011

"Vampirii Sudului"/ Trueblood, editie de chiosc cu BRAVO si BRAVO GIRL Acum si volumele 5 si 6!


Mort de-a binelea (Vampirii Sudului, vol. 5) 


Aventurile lui Sookie Stackhouse continua cu un nou volum pasionant. Fanii cuceritoarei eroine ii vor urmari si acum cu sufletul la gura peripetiile. Cand isi da seama ca fratele ei, Jason - devenit teriantrop - este in mare pericol, lui Sookie nu-i ramane decat sa afle cine ii doreste acestuia moartea. Si asta cat mai repede, fiindca ucigasul este pregatit sa atace din nou...La fel de amuzant si de captivant ca si cele anterioare, noul episod ne incanta cu aceeasi combinatie de actiune vie, senzualitate, paranormal si suspans, care lui Charlaine Harris ii reuseste de fiecare data pe deplin. Scenele de actiune, stilul atragator, personajele supranaturale, pasajele bine dozate de erotism - iata o combinatie irezistibila care explica succesul exploziv al intregii serii. 

Categoric moarta (Vampirii Sudului, vol. 6)


Amestecul spumos de dragoste, mister si fantezie continua! Si in acest episod, Sookie Stackhouse se dovedeste a fi la fel de activa si de implicata in intrigile si luptele violente dintre clanurile fiintelor supranaturale. Cand eroina noastra se pomeneste pe neasteptate in ipostaza de mostenitoare a verisoarei sale decedate, lucrurile se complica teribil. Insa cineva nu vrea ca Sookie sa cerceteze prea adanc trecutul acesteia si face totul ca s-o opreasca. Lista suspectilor incepe cu varcolacii renegati– care nu o recunosc pe Sookie drept prietena a haitei –, si se incheie cu insasi regina vampirilor, care rascoleste un subiect mai mult decat delicat pentru Sookie: prima ei iubire, fascinantul vampir Bill. Viata curajoasei tinere atarna la un moment dat doar de un fir, dar asta nu inseamna ca ea se retrage din fata pericolului. 

6 comentarii:

  1. Da :X:X:X:X:X App :| Nu am apucat volumul 2 :(( :((

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine!:D Sa speram ca o sa continue si cu restul volumelor...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici ne se stie sigur daca ne vor da toate volumele , de unde sa stim ce serie va urma ? Oricum , sunt convinsa ca orice ne pregateste Bravo , merita citit :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am toate volumele aparute pana acum la Bravo , si abia astept pana marti , sa-mi iau volumul 5 .
    Sincer la inceput nu m-a prea incantat ideea cu Vampirii sudului , dar acum o ador , si sper ca ne vor aduce toate volumele .

    RăspundețiȘtergere
  5. Aiiiii :X abia astept <3
    Eu vreau Academia Vampirilor dupa VS.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!