duminică, octombrie 09, 2011

Noutate editorială la Editura Nemira.

APOCALIPSA 2012 
de Lawrence E. Joseph

Traducere: Adriana Bădescu
Număr pagini: 370
Format: 225 x 250 mm, hardcover Ediţia a doua, 2011

Se va sfârşi lumea în 2012?
Va coborî iadul pe Pământ ca urmare a unui holocaust nuclear de tipul unui al treilea război mondial sau din cauza impactului cu un meteorit precum cel despre care se crede că a dus la dispariţia dinozaurilor?
Imaginaţi-vă anul 2012 fără sistemele de transport şi telecomunicaţii, privat de tranzacţiile bancare, de sistemele financiare şi de serviciile guvernamentale. Un colaps fără precendent!
Cartea de faţă este rezultatul a 15 luni de cercetări şi prezintă ceea ce autorul crede a fi scenariul „de mijloc” – anume că 2012 este destinat a fi un an caracterizat de tulburări şi bulversări fără precedent. Anul 2012 poartă semnul destinului. Judecând după datele reunite în această carte, există o posibilitate de cel putin 50% ca o posibilă tragedie şi/sau o extraordinară trezire spirituală să se producă sau să înceapă în 2012.

Lawrence E. Joseph s-a născut pe 7 februarie 1954 în Danbury, Connecticut. A studiat la Universitatea Brown din Rhode Island, între 1970 şi 1974, şi la Universitatea California din San Diego, între 1975 şi 1977, unde a fost şi asistent universitar la Catedra de literatură. A scris numeroase articole pe teme ştiinţifice, de mediu, de politică şi de afaceri pentru publicaţii precum New York Times, Salon şi Audubon. În prezent, este preşedintele consiliului de administraţie al Aerospace Consulting Corporation din Albuquerque, New Mexico. Printre lucrările sale se numără Strawberry Fields Forever: John Lennon Remembered (1980, coautor), American Lifestyles for the 1980’s (1981), Amerika (1987, coautor), Gaia: The Growth of an Idea (1990), Common Sense: Why It’s No Longer Common (1994).

3 comentarii:

  1. Numai cand aud de Apocalipsa mi se face pielea de gaina !
    E dectul de greu sa te gandesti la moarte . La moartea TA . Si mai ales sa stii ca e peste un an .

    RăspundețiȘtergere
  2. numai titlu te face sa tremuri... brr!! cum zicea Tic din Ciresarii :))
    Brr!!!
    ce subiect... interesant ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite o carte pe care sigur o sa o citesc! :D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!