sâmbătă, octombrie 22, 2011

Creaţii AV !

Sunt mulţi fani ai seriei "Academia Vampirilor", ca şi mine, care ştiu că se vor bucura când vor afla de următoarele ficuri noi, toate cu personajele din această serie.
Ele au fost trimise de Byby:

"Bound By Destiny" îl puteţi citi AICI.
 Rezumat: "Urmati-le pe Rose si Lissa spre Universitate Lehigh…cine va fi lasat in urma? Cum se va descurca Lissa ca Regina? Ce se intampla,acum ca legatura a disparut?Vor trai Rose si Dimitri fericiti pana la adanci batraneti?Isi va gasi Adrian drumul in viata? Dar cu Tasha cum ramane?"



"Memoriile unei Hathaway" îl puteţi găsi AICI
Rezumat: "Daca Rose a ramas insarcinata dupa scena din cabana si 16 ani mai tarziu ea trebuie sa se confrunte cu relatia dintre fiica ei si mentorul acesteia?Dimitri a parasit-o pe Rose pentru Tasha,acum 16 ani.Dar acum se intoarce si complica totul.Cum va invata fiica lui Rose sa se descurce cu propria-i situatie,dupa ceea ce s-a intamplat intre parintii ei?"



"Bloodlines"  îl găsiţi AICI.
Rezumat: "Viata lui Jill si a lui Eddie dupa evenimentele din Sacrificiu Final."




 "To Save The One You Love" poate fi citit AICI.
Rezumat: "Nu-l puteam lasa sa moara.E sufletul meu pereche.Daca el moare,moare si o parte din mine.Aceasta este o poveste plina de iubire,pasiune si curaj.Rose l-a salvat pe Dimitri,iar aceasta este viata lor impreuna."




"Spirit Nightmare" poate fi găsit AICI.
Rezumat: "Actiunea din aceasta poveste are loc la cateva luni dupa Sacrificiu Final . Multe lucruri ramase neclarificate,asa ca povestea continua."



Lectură plăcută!

6 comentarii:

  1. uau suna super, am si uncap o poveste insiprata din av, poate o s-o pun pe hartie

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt super vi le recomand,eu le citesc de multa vreme

    RăspundețiȘtergere
  3. Si care e cel mai frumos dintre ele, Monika? Pe care mi l-ai recomanda?

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate sunt interesante, toate suna tentant, mai ales "Memoriile unei Hathaway":)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Krisz eu ti le recomand pe toate, deoarece toate au farmecul lor

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!