sâmbătă, octombrie 08, 2011

Concurs "Eu și Toamna"

După o lungă durată de timp, în care nu activa niciun concurs pe blog, a venit momentul să dăm startul unuia. Cu ocazia venirii toamnei ( și a scolii și facultății deopotrivă, însă acestea sunt niște aspecte pe care nu dorim să le menționăm aici  ) și cu ajutorul sponsorului nostru drag, Librăria “Dor de carte”, am dori să organizăm un concurs pe tema acestui anotimp foarte frumos.

Premiul va consta în cartea "Damnare" de Lauren Kate.
Unii îngeri sunt sortiţi căderii!
Există ceva dureros de familiar la Daniel Grigori.
Misterios şi distant, el îi atrage atenţia Lucindei Price încă din prima ei zi la internatul Sword & Cross, din înăbuşitorul Savannah. Ajunsă aici după ce prietenul ei moare într-un accident misterios, Lucinda, o adolescentă de şaptesprezece ani, se îndrăgosteşte de Daniel, dar descoperă un adevăr incredibil de tulburător: el este un înger căzut, iar iubirea lor este veche de secole şi sfârşeşte tragic de fiecare dată când se întâlnesc.
Într-un decor apăsător şi opresiv, în care îngerii nu se deosebesc de muritori şi unde umbrele veghează ameninţător orice mişcare, povestea lor evocă un romantism diafan şi angelic.
Periculos de incitant şi întunecat de romantic, Damnare este un thriller fascinant şi povestea de dragoste supremă.

Ce trebuie să faceți pentru a câștiga acest premiu?
Va trebui să vă faceți o poză cu tema “Eu și Toamna”. În concluzie dorim să vă lăsați imaginația să zboare liberă și să iesiți afară pentru a vă bucura împreună cu toamna de o zi superbă, făcându-vă în același timp niște poze pentru a menține vii unele amintiri frumoase. Sau, dacă aveți deja o poză făcută în acest anotimp, puteți participa cu ea, desigur.
Nu este obligatoriu să apăreți cu totul în poza, sau să vi se vadă fața… puteți chiar să faceți o poză la mâna voastră, într-o pătură de frunze multicolore… știți că noi acceptăm orice nebunie și chiar dorim să vă scoateți la iveală latura creativă și jucăușă, pentru a ne bucura împreună de venirea toamnei. Nu trebuie să fiți doar voi singuri în poză, pot fi și prieteni de-ai voștri. 
Dacă Krisz ar fi putut participa la concurs, ar fi făcut-o cu această poză. Am pus-o pentru a vă face o mică idee vizuală.
Jurizarea va fi făcută de noi două. Dorim să alegem poza care ne-a impresionat cel mai mult și totul depinde de voi să câștigați. Dacă cumva se va ajunge să ne placă mai multe poze, vă vom lăsa pe voi să alegeți câștigătorul concursului.
Durata concursului : 8 octombrie – 22 octombrie.   
Poza o trimiteți pe oricare din mailurile noastre: alexya_fanfics@yahoo.com sau krisz_fanfic@yahoo.com cu subiectul ”Pt. Concurs Eu si Toamna”.

Sperăm să primim cât mai multe poze frumoase !
Mulțumim sponsorul nostru, Librăria "Dor de carte".

BannerFans.com

12 comentarii:

  1. Cat de tare !!!!!!!!!!!!
    Abia asteptam un concurs !
    Chiar ma intrebam ce idei mai aveti si am ramas placut surprinsa ! O idee geniala ! Felicitari si ..........sa speram ca voi castiga !!!!! Pwpici !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne bucuram ca iti place! Speram sa va incante pe multi ideea concursului, si sa primim cele mai frumoase poze!

    RăspundețiȘtergere
  3. As avea o intrebare !
    Trebuie neaparat sa concuram cu o singura poza ?
    Pt ca am gasit niste poze de acum 2-3 ani si nu ma pot hotara !
    Dar cred ca voi face una noua !
    Abia astept ! Sper doar sa fie vreme frumoasa !:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Oare cine se putea gandi la un asemenea concurs genial si original?
    Mda...stim raspunsul deja :P
    Felicitari, succes tuturor:P

    RăspundețiȘtergere
  5. o sa fac cat de curand poza si o sa vi-o trimit, super concurs!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu sigur ma inscriu oamenii buni .Am citit aceasta carrte.Am imprumutat-o ;D dar m-as bucura enorm s-o am si in biblioteca mea persoanala :))

    RăspundețiȘtergere
  7. scuze, poza trebuie neaparat facuta in natura... nu poate fi inauntru cu stiu eu.. un peisaj facut, frunze... ceva care reprezinta toamna doar ca nu afara. se poate?

    RăspundețiȘtergere
  8. Concursul dureaza pana pe 22 inclusiv? Daca eu va trimit fotografia sambata mi-o luati in considerare sau nu?

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  9. 22 inclusiv. deci poti sa o trimiti si sambata, desigur :)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!