sâmbătă, octombrie 15, 2011

Cartea zilei la Editura ALL.

O carte superbă pe care mi-o doresc de mult! Click pe titlu pentru a o comanda cu 30 % reducere !!
          SUFLETE PERECHE de Cecelia Ahern


Rosie şi Alex — cei mai buni prieteni sau suflete pereche?


Din copilărie, Rosie şi Alex au fost mereu împreună, la bine şi la rău. Însă brusc sunt nevoiţi să se despartă, atunci când Alex şi familia lui se mută în America. Acasă, în Irlanda, Rosie se simte pierdută fără el. Orice încercare de a se regăsi se transformă într-un ghem de interpretări greşite, întâmplări neprevăzute şi ghinion pur.

Vor risca ei totul — inclusiv prietenia — pentru adevărata dragoste?
Cecelia Ahern a debutat la varsta de 21 de ani cu romanul P.S. Te iubesc, care a inregistrat o uimitoare popularitate si un imens succes de vanzari, fiind tradus in peste 40 de tari si ecranizat de studiourile Warner Bros, cu Hilary Swank si Gerald Butler in rolurile principale.
In limba romana, la Editura Allfa, au fost publicate romanele: P.S. Te iubesc, Suflete pereche, Prietenul nevazut, Multumesc pentru amintiri, Disparuti fara urma, Cadoul si Cartea viitorului.Și o recomandare de film, care e foarte frumos și se potrivește perfect cu cartea, și sunt foarte asemănătoare poveștile, ”Waiting for Forever”:

2 comentarii:

  1. Iti recomand cartea, e superba!:X

    Criss

    RăspundețiȘtergere
  2. :X povestile astea sunt la fel ca autoarea, duuulci si roz :))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!