duminică, octombrie 09, 2011

Cartea zilei la Editura ALL.

”Bărbați și alte catastrofe” de Kerstin Gier
click pe titlu pentru a comanda cu 30% reducere


La cei 26 de ani ai ei, Judith e destul de nemulţumită: prietenul ei letargic, Holger, o neglijează, fiind mult prea interesat de emisiunile sportive şi de alte femei. De munca la birou e sătulă, iar bărbaţii din jurul ei sunt adevărate catastrofe. Şi nici prietenelor ei nu le merge mai bine… Susanna a agăţat un tip plictisitor, cu obiceiuri culinare cel puţin ciudate. Katja se lasă minţită şi înşelată, în vreme ce Billie e îndrăgostită de un lăudăros fără pereche.
Judith e hotărâtă: trebuie să-şi găsească un nou iubit! Dar toate întâlnirile ei par sortite eşecului… Până când, la o prezentare de modă, cade în braţele unui tânăr atrăgător – să fie el oare bărbatul visurilor lui Judith?
Povestea necazurilor sentimentale ale celor patru prietene e amuzantă, spumoasă şi plină de surprize până la final.


Kerstin Gier, nascuta in anul 1966, a absolvit pedagogia si psihologia comunicarii. Din 1995 a inceput sa scrie. Volumul de debut, Barbati si alte catastrofe a fost ecranizat, avand-o in rolul principal pe actrita Heike Makatsch. Romanele ei s-au vandut numai in Germania in 2 milioane de exemplare si au fost traduse in 21 de limbi.





Un film super de care mi-a adus aminte titlul cărții, ”Love and other disasters”:

Alte cărți ale autoarei Kerstin Gier:

2 comentarii:

  1. Deci cat am putut sa rad la fimul asta !!!!!!!!!! :D ;D :D

    RăspundețiȘtergere
  2. bestiala coperta :))
    te face sa cumperi cartea, serios :))
    si filmul...hm...cred ca o sa ma uit la el!! :P

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!