miercuri, octombrie 19, 2011

Book Trailer (11)

De data aceasta vă voi prezenta trailerul filmului realizat după cartea ” O zi” de David Nicholls, și câteva informații despre el.

Titlu film: One Day - O singura zi
Data lansare (SUA): 19 August 2011
Data lansare (Romania): 14 Octombrie 2011
Scurta descriere:
 Dupa filmul An Education, film nominalizat la premiile Oscar,Lone Scherfig revine cu o poveste romantica, One Day
Povestea are loc de-a lungul a 20 ani,in Anglia si Franta,intre doua persoane Emma si Dexter,doi tineri cu caracter si personalitati diferite. Emma o tanara de initiativa si Dexter, un tanar bogat, s-au cunoscut pentru prima data in seara absolvirii lor la Universitatea din Edinburgh si petrec impreuna o noapte erotica. De aici incolo fiecare va urma cai diferite in viata,dar o data pe an prin coincidente si circumstante stranii,vor fi ei insusi spectatorii evolutiei lor,o evolutie care dupa 20 de ani ii va pune pe ganduri.Nu cumva sunt meniti sa ramana impreuna pentru totdeauna?


7 comentarii:

  1. inca nu am vazut filmul si nici nu am citit cartea.. dar cred (dupa rezumatul cartii) ca e o poveste de dragoste superba:x

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut "An education" si mi-a placut mult. :D Cred ca si "One day" este la fel de bun si, poate daca imi va placea filmul, voi citi si cartea (intotdeauna este mult mai interesanta si ma complexa decat ceea ce este expus pe marile ecrane).

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut si filmul, si cartea, si ambele au fost grozave.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Superb :X poate prind bilete la cinema :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmm..nu stiam ca este si carte.. :-?
    Ce tare.O sa vad filmul apoi...daca imi va placea filmul o sa iau si cartea:D

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca e atat de frumos si de bine realizat ca An education, atunci jos palaria! Tocmai am observat ca joaca si Anne Hathaway, una din actritele mele preferate:D Multumesc pentru recomandare, o sa ma uit la el cat de curand:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Cat de tare e trailerul :) Mai ales ca joaca si actrita mea preferata :D
    Si actiunea mi se pare foarte buna . Mi-ar placea sa o citesc !

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!