miercuri, septembrie 14, 2011

Serii - Must Have (5)

SERIA "FASCINAŢIE" DE MELISSA MARR

Volumul 1. "Fascinaţie"
Regula nr. 3: Nu te holba la zâne invizibile. Aislinn a văzut dintotdeauna zâne. Fiinţe puternice şi periculoase, ei nu se arată lumii muritoare. Aislinn se teme de cruzimea lor - mai ales dacă ar descoperi că le poate vedea şi îşi doreşte să fie la fel de neştiutoare de prezenţa şi existenţa lor ca ceilalţi adolescenţi.  Regula nr. 2: Nu vorbi cu zâne invizibile. Acum zânele o urmăresc. Unul dintre ei, Keenan, care este deopotrivă înspăimântător şi atrăgător, încearcă să vorbească cu ea, îi pune întrebări. Lui Aislinn îi e frică să-i răspundă.  Regula nr. 1: Nu le atrage niciodată atenţia. Dar e prea târziu. Keenan este Regele Verii care şi-a ales regina pentru nouă secole. Fără ea, vara va dispărea cu siguranţă. El este hotărât să o transforme pe Aislinn în Regina Verii cu orice preţ - indiferent de dorinţele sau planurile ei. Dintr-odată nici una dintre aceste reguli care au protejat-o până acum pe Aislinn nu mai funcţionează şi sunt în joc multe: libertatea ei, prietenul ei bun, Seth, viaţa ei, totul. Intrigile zânelor, iubirea muritoare şi ciocnirea dintre legile străvechi şi aşteptările se combină în acest basm al secolului XXI.

Volumul 2. "Obsesie"
Departe de ochii muritorilor, într-o lume de umbre şi primejdii, are loc o aprigă luptă pentru putere. După secole de stabilitate, echilibrul dintre Curţile zânelor a dispărut şi Irial, stăpânitorul Curţii Întunecate se luptă să-şi ţină unite zânele rebele şi devenite recent foarte vulnerabile. Dacă nu va reuşi, vor urma vărsări de sânge şi multă brutalitate. La 17 ani, Leslie nu ştie nimic despre zâne şi intrigile lor. Când se simte atrasă de un prea frumos tatuaj format din ochi şi aripi, nu ştie decât că şi-l doreşte din tot sufletul, convinsă că va fi un simbol tangibil al schimbărilor pe care şi le doreşte cu disperare în viaţa ei. Tatuajul va aduce schimbări, dar nu cele la care visa Leslie, ci schimbări sinistre, profunde, care vor fi mai mult decât simbolice. Aceste schimbări îi vor apropia pe Leslie şi pe Irial, atrăgând-o pe Leslie tot mai adânc în tărâmul zânelor, unde, incapabilă să reziste farmecelor acestei lumi, va fi expusă multor pericole. Melissa Marr continuă poveştile despre zâne cu o istorie întunecată, despre tentaţii şi consecinţe şi eroism în cele mai neaşteptate momente.

Volumul 3. "Eternitate"
Eternitate, cel de-al treilea roman al seriei "Fascinaţie" de Melissa Marr îl readuce pe cititor la Huntsdale, oraşul unde zânele şi muritorii se amestecă, încurcându-şi mereu unii altora vieţile. Aislinn, care a devenit zână în prima carte, trebuie acum să se confrunte cu probleme delicate: este încă îndrăgostită de prietenul ei muritor Seth, pe care acum nu-l mai poate atinge fără să-l ardă. Pentru a complica lucrurile mai mult, în calitate de noua Regină a Verii, Aislinn este nedespărţită de Keenan, Regele Verii, şi atracţia dintre ei este palpabilă si constantă.








Copertele originale :

DATE DESPRE AUTOARE
Melissa Marr n-a umblat niciodată pe căi bătătorite. După ce a terminat liceul unde a fost votată „cea care va ajunge probabil la închisoare“, a absolvit colegiul şi facultatea.
În timpul studiilor a lucrat ca profesoară şi barmaniţă într-un bar de motociclişti. Apoi a început să predea literatură şi a descoperit plăcerea tatuajelor. A început şi să colinde ţara şi să predea împreună cu soţul ei, care îi împărtăşeşte pasiunea pentru tatuaje. Dar a renunţat la prepararea băuturilor în favoarea scrierii de romane.
Link site: www.melissa-marr.com

4 comentarii:

  1. Nu am citit seria, dar suna foarte bine!:D
    Imi plac mai mult copertile originale;)).

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  2. Suna bine !!!
    Si copertile sunt superbe !

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am gasit seria deloc la mine in oras si ma gandeam sa intreb pe la biblioteca. Daca nu, poate gasesc cartile in format electronic, pentru ca imi doresc foarte mult sa le citesc!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!