sâmbătă, septembrie 03, 2011

Noutăţile din septembrie la Nemira! (1)


VIAŢA CA O ŢEAPĂ . MIC TRATAT ANTIRATARE
de Alan H. Cohen

Traducator: Adriana Cerkez
Colectia: Bonton
Numar pagini: 272
Format: 145 x 205 mm
Precomandaţi cu 35% reducere de AICI.
 SINOPSIS




Crezi ca nu meriţi să suferi?
Te bucuri de viaţă?
Spui „da“când ai vrea să spui „nu“?
Ai senzaţia că toţi ceilalţi sunt mai importanţi decât tine?
Nu te aştepţi la nimic bun?
Te laşi condus de aparenţe?
Îţi înfometezi sufletul?

Alan H. Cohen îţi dezvăluie zece motive care îţi transformă viaţa în chin şi îţi arată ce poţi face pentru a îndrepta lucrurile.
DESPRE AUTOR
 Alan H. Cohen a scris saptesprezece cărţi foarte cunoscute şi apreciate, printre care The Dragon Doesn’t Live Here Anymore şi A Deep Breath of Life, care a obţinut şi un premiu. De asemenea, Alan H. Cohen scrie articole şi pentru serialul Chicken Soup for the Soul, editat de New York Times.
Este membru al Omega Institute din New York, este, de asemenea, ghid în locuri sacre, precum Machu Picchu, Bali sau Egipt. Locuieşte în Maui, Hawaii, unde a înfiinţat centre în care predă arta vieţii.
Cărţile sale au fost traduse în douăsprezece limbi.



REŢEAUA RĂULUI

de J. A. Jance
Colectia: Suspans
Traducere: Gabriel Stoian
Număr pagini: 432
Format: 107 x 178 mm
Precomandaţi cu 35% reducere de AICI.
SINOPSIS
Autostrada necrutatoare dintre Los Angele şi Palm Springs e pârjolită de soare şi împânzită de pericole mortale. În liniştea sufocantă a unui portbagaj, un bărbat legat la gură şi mâini îşi asteaptă soarta nemiloasă. Dar cât de cruntă poate fi setea de răzbunare a duşmanului pentru a comite o asemenea atrocitate? Şi care-i va fi următoarea mişcare?
Ali Reynorlds se află pe acelaşi drum pustiu şi fierbinte, fugind de propriul său trecut. Parasise Los Angelesul pentru confortul din Sedona, Arizona, şi pentru satisfacţia oferita de administrarea unui blog. Numai ca sotul ei necredincios s-a si grabit sa divorteze, iar postul de televiziune care o concediase pentru simplul motiv ca nu mai era tocmai tanara e chemat in instanta pentru greseala comisa. Suficiente motive ca Ali sa fie nevoita sa se intoarca. Si, in timp ce trece pe langa un accident infiorator, Ali multumeste cerului ca nu mai este reporter de stiri.
Dar in scurt timp avea sa descopere ca, de data aceasta, stirea era tocmai despre ea... Caci victima era nimeni altul decat sotul ei necredincios, iar Ali s-a trezit pe loc suspectul principal dintr-o monstruoasa retea a raului.

DESPRE AUTOR
Judith Ann (J.A.) Jance s-a născut la 27 octombrie 1944 în South Dakota şi a copilărit în Bisbee, Arizona (unde se desfăşoară şi acţiunea din seria romanelor sale care o au ca protagonistă pe Joanna Brady). A absolvit Universitatea din Arizona şi, înainte să devină scriitoare, a lucrat ca bibliotecară la o şcoală dintr-o rezervaţie de amerindieni, ca profesoară şi ca agent de asigurări. În prezent locuieşte jumătate de an în Arizona şi cealaltă jumătate în Seattle.
Editura Nemira propune seria Ali Reynolds, care a fost inclusă în Top 10 al bestsellerurilor New York Times.


 PUTEREA CELOR ŞASE
de Pittacus Lore

Traducător: Ana Veronica Mircea
Număr pagini: 344
Format: 150 x 220 mm
Precomandaţi cu 35% reducere de AICI.
 SINOPSIS
Poate aveaţi deja nişte bănuieli, dar acum puteţi fi siguri: extratereştrii sunt printre noi!!! Şi nu ne vor cu toţii binele! De fapt, cei bine intenţionaţi, loricii, sunt extrem de puţinii refugiaţi de pe Lorien, o planetă mai mică decât Terra, invadată şi pustiită, jefuită de toate resursele vitale. Invadatorii au venit de pe Mogadore, secondaţi de animalele monstruoase din lumea lor natală, secătuită deja de ei înşişi, ca rezultat al propriei nesăbuinţe.
Refugiaţii de pe Lorien sunt nouă – nouă copii însoţiţi de câte un protector. Nouă deţinători ai Moştenirilor Lorien, o serie de puteri excepţionale care încep să se manifeste abia în adolescenţă şi care trebuie să-i ajute să-şi recucerească şi să-şi repopulezeze planeta. Cei nouă s-au împrăştiat pe Pământ şi s-au ascuns, fiindcă, atâta vreme cât nu sunt împreună, o vrajă nu îngăduie să fie ucişi decât într-o anumită ordine.
Dar şi megadorienii se plimbă printre noi, în număr mare, nu numai ca să-i vâneze pe lorici, ci şi fiindcă şi-au ales planeta noastră drept ţintă a expansiunii! Între noi şi ei nu stau decât cei nouă copiii! Şi tenacitatea cu care îi caută pe aceştia din urmă a dat rezultate: deja au ucis trei!.
Evenimentele din această carte sunt reale. Numele şi locurile au fost schimbate pentru a-i proteja pe cei şase lorici care rămân ascunşi. Există într adevăr alte civilizaţii. Unele dintre ele încearcă să vă distrugă.
Acţiune şi imaginaţie la puterea a şasea!“ - Booklist


 DESPRE AUTOR
Sub pseudonimul Pittacus Lore se ascund doi scriitori: James Frey si Jobie Hughes.
James [Christopher] Frey (n. 12 septembrie 1969 in Cleveland, Ohio) este autorul a trei bestselleruri - doua volume autobiografice: A Million Little Pieces (2003) si My Friend Leonard (2005), si romanul Bright Shiny Morning (2008). A Million Little Pieces l-a transformat intr-o persoana controversata dupa ce curiosii au descoperit ca o mare parte a istorisirii sale nu e reala, fapt ce a generat un scandal de proportii (s-a implicat si celebra Oprah Winfrey, invitandu-l sa recunoasca adevarul in fata spectatorilor si a telespectatorilor).
Jobie Hughes (n. 9 iulie 1980 in Renton, Washington) a copilarit in oraselul Spencer din Ohio. Eu sunt Numarul Patru si Puterea celor sase sunt deocamdata singurele sale lucrari literare care au vazut lumina tiparului.

3 comentarii:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!