luni, septembrie 05, 2011

Made from books !

Am mai avut o postare de genul, şi pentru că v-a plăcut, am zis să mai pun una, deoarece am mai găsit un articol inedit pe Bookaholic:


Din nou suspinăm cu jind: din astea am putea face şi noi! Corect, numai că ne consolăm deja cu ideea că dacă alţii au mai mult chef, mai multe cărţi şi mai mult timp, să ne arate ei ce pot. Acum am inspectat posibile mese şi măsuţe din cărţi, şi am înţeles că dacă tot ai cărţi în casă la ce-ţi mai trebuie masă. 

Acestea nu sunt vrafuri de cărţi, ci măsuţe. 

Am dat şi peste o măsuţă din cărţi de telefoane fără folos. Povestea ei e chiar amuzantă: cineva primeşte la birou muulte cărţi de telefoane si ezită în a le duce imediat la gunoi. Solide cum erau i-au inspirat posibilitatea unei suprafeţe pe care s-ar putea odihni o cană, o carte, chiar şi o pereche de picioare spre relaxare. Le-a pus îmtr-un sandviş de lemn (pare mdf) cu 4 picioare şi gata masa! 

Alte măsuţe:
Există fireşte modele şi mai mari, la care ţi-ai putea invita prietenii sau la care ai putea lucra liniştit o viaţă. Recunosc că m-ar tenta varianta unui astfel de birou… Dar ce spun eu de birou, se poate construi un bar din cărţi, iar aici librăriile de la noi & barurile cu pretenţii livreşti ar trebui să fie atente..

Aşa arăta tejgheaua librăriei Brunswick Bound, din Sidney, Australia. 

Şi, în final, cele mai drăguţe dpv meu de vedere:


Cum vi se par? Super nu?

5 comentarii:

  1. Sunt bestiale pe bune!:))
    O sa incerc si eu sa imi fac o masuta din asta, dar din carti din alea legate in piele, ca nu imi bag cartile fantasy in joc!:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Superbe masutele .
    Mai ales tejgheaua .
    Oamenii au Muuuulta imaginatie !!! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt foarte tari aranjamentele!ma gandesc ce modele o sa vedem data viitoare. cred ca o sa-mi fac si eu o masuta din cartile mamei,ca tot nu le mai citeste si eu nici atat.tejghaua e ff ingenioasa!ma gandesc ore din cate carti e facuta?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ha ha ha!!! Ce idee ingenioasa cu cartile de telefon. Si cand ma gandesc cate au ai mei prin pod... Tot felul de idei imi vin in minte.:D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!