sâmbătă, septembrie 24, 2011

La o ceaşcă de vorbă cu un scriitor (2)

Pentru că am fost mai norocoase de data aceasta şi ne-a mai răspuns o scriitoare la interviu, vom face tot noi a doua postare din cadrul parteneriatului, urmând ca pe următoarele două să le facă prietenele noastre Dee', Criss şi Rebe de pe minunatul blog "Love for Books".
Personal, afirm că această carte pe care o voi prezenta în continuare a ajuns printre preferatele mele dinainte de a apărea chiar! Am rămas fermecată de coperta superbă şi de prezentarea atât de interesantă a cărţii "Eternal Starling", prima din seria "Emblem of Eternity". Sper să păţiţi şi voi la fel ca mine.

Eternal Starling. Emblem of Eternity Series . Book 1.
(Seria Emblema Eternităţii)

Editura: Pendrell Publishing
Data lansării: 6 decembrie, 2011
Sinopsis: 
Evie Starling nu ştie asta încă, dar de două sute cincizeci de ani sufletul ei a fost urmărit de-a lungul timpului de Alex Night şi Emil Stone. Ambii bărbaţi pretind că o iubesc, dar unul dintre ei s-ar putea să o vrea moartă. 
Prezentare:    

Cât timp te-a căutat pe tine sufletul pereche?   
        
“Love is the emblem of eternity. It confounds all notion of time, effaces all memory of a beginning, all fear of an end.” - Madame de Staël  

O dragoste atât de puternică, încât nici eternitatea nu îi poate despărţi.


Evie Starling a trăit o viaţă relativ lipsită de evenimente ca ieşind cu prietenii, bârfind despre băieţi, şi conducând Mustangul ei din 1966. Toate acestea se schimbă atunci când pentru a începe facultatea se mută în Gunnison, Colorado, şi cunoaşte doi bărbaţi misterioşi.
De-a lungul secolelor, Alex Night şi Emil Stone au tânjit după Evie - dar fiecare are motivele lui pentru care a aşteptat să fie cu ea. Când ambii bărbaţi pretind că sunt sufletele ei pereche şi îi povestesc despre trecutul de necrezut, Evie află că nu e persoana care credea că e.

În curând, Evie se va trezi în mijlocul unei bătălii vechi de secole dintre Societatea Amaranthine - protectorii sufletelor, şi Rezistenţa Daevos - cei care distrug sufletele. Cu un trecut pe care nu-l înţelege şi un viitor în care pericolul tot creşte, Evie trebuie să decidă în cine poate avea încredere. Dar Alex şi Emil nu sunt singurii care o vor pe Evie, iar sufletul ei e pe cale să devină frânghia de legătură într-un război de.. însuşire a lui.


AICI puteţi citi un fragment din carte.

Date despre autoare:

Angela Corbett a absolvit facultatea din Westminster cu o dublă specializare în comunicare şi sociologie. A început să lucreze ca reporter al ziarului local când avea şaisprezece ani şi a câştigat numeroase premii pentru articole, ştiri, şi scrieri editoriale. În plus, lucrează ca director de comunicare şi marketing. Locuieşte în Utah cu soţul ei extrem de susţinător, şi căţelul ei Pomeranian, Pippin, al cărui număr de fane care îl urmăresc poate rivaliza cu cele ale lui Justin Bieber.
Mai multe informaţii despre autoare şi carte găsiţi la adresele:
http://www.angelacorbett.com/
http://angcorbett.blogspot.com

Prezentarea, coperta şi datele despre scriitoare le-am preluat de AICI

Angela a fost atât de drăguţă cu noi, răspunzându-ne la nişte întrebări mai anormale şi ciudate, tipice nouă, şi oferindu-ne nişte răspunsuri uimitoare. 



1.Dacă ai putea fi născută în istorie ca oricare persoană faimoasă, cine ai fi şi de ce?
Când eram mică, obişnuiam să mă uit la o mulţime de filme vechi cu mama. Am fost foarte afectată de povestea „Indestructibila Molly Brown” şi i-am admirat forţa. Aş fi Margaret „Molly” Brown.

2. Poţi să retrăieşti orice moment al vieţii tale. Perioada de timp poate fi de doar jumătate de oră, totuşi. Ce jumătate de oră din trecutul tău ţi-ai dori să experimentezi din nou?
Mi-ar plăcea mult să retrăiesc momentul precis când l-am cunoscut pe soţul meu pentru prima dată. Suntem în dezacord referitor la ce s-a întâmplat atunci, şi mi-ar plăcea să văd care dintre noi are dreptate. :)

3. Ai un talent secret în afară de a scrie şi care e acesta?
Cânt la pian şi la flaut.

4. Descoperi o insulă frumoasă pe care îţi poţi clădi propria societate. Tu faci regulile. Care este prima regulă pe care ai instaura-o?
Respect pentru toţi. Cred că multe probleme ar putea fi rezolvate doar respectându-i pe ceilalţi oameni, chiar dacă nu eşti de acord cu ei.

5. Cineva apare de nicăieri cu o cabină telefonică de călătorit în timp. Poţi să te duci în orice perioadă de timp în trecut. În ce perioadă vei călători şi ce ai de gând să faci când vei ajunge acolo ?
Aş călători în timp spre momentul în care Stonehenge a fost construit. Vreau să ştiu cine l-a construit, de ce, şi cum au mutat acele pietre masive! Îmi depăşeşte capacitatea de înţelegere. Trebuie să fi fost vrăjitori.

6. Casa ta e în flăcări! Ai destul timp să fugi înăuntru şi să apuci un singur obiect fără viaţă. Nu îţi face griji, cei dragi şi animalele de companie au ieşit în siguranţă afară. Deci care este obiectul pe care ai de gând să-l salvezi din acel infern arzător?
Laptopul meu! Are totul pe el, de la poze la manuscrise!

7.  Dacă ai putea fi oricare personaj fictiv, care ar fi acela ?
Sunt atât de multe personaje care aş dori să fiu! Probabil Yelena din „Maria V. Snyder's Study Series”. Yelena e deşteaptă, independentă, şi are un iubit super hot :)

8.Dacă cineva ar scrie o biografie despre tine, care crezi că ar trebui să fie titlul ?
Fata Cu O Mulţime De Pasiuni Ficţionale.

9. Dacă ai fi un supererou , ce puteri supranaturale ai vrea sa ai ?
Să pot realiza lucruri doar gândindu-mă la ele. Casa mea ar putea fi curată cu un singur gând!

10. Pleci pe o insulă pustie şi poţi lua doar o singură carte cu tine. Ce carte ai alege? ( în afară de a ta )
De obicei fac obsesii pentru cărţi, deci răspunsul se schimbă des. În acest moment, aş lua „Iron Kissed” de Patricia Briggs.

11. Moartea apare. Dar se pare că, Moartea e chiar o entitate de treabă, şi se întâmplă să fie şi într-o stare fantastică. Moartea îţi oferă şansa de a aduce la viaţă un prieten membru al familiei o persoană etc. Pe cine ai aduce înapoi?
Martin Luther King Jr. A fost o voce plină de compasiune care a îndemnat la schimbare, şi e o persoană pe care o admir cu adevărat. 

Mărturisesc că m-am îndrăgostit de coperta şi de rezumatul cărţii, şi sunt convinsă că va fi excepţională! Îmi doresc din suflet să fie publicată şi la noi această trilogie. Sunteţi de acord cu mine?

5 comentarii:

  1. Cum reusiti sa obtineti interviurile?:)) Foarte tare, oricum:x

    RăspundețiȘtergere
  2. Superba descrierea volumului si coperta :).Te sustin si eu in demersul de publicare al acestei serii :).Pare foarte interesanta si mi-ar placea sa o citesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. E oficial, vreau neapărat seria asta și în România! Autoarea mi se pare nice. =)

    RăspundețiȘtergere
  4. abia astept sa ii citesc cartea

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!