vineri, septembrie 30, 2011

Din 1 octombrie LEDA sponsorizează 5 bloguri noi.


"Uite că a venit momentul ca cele mai active, mai interesante şi mai implicate blog-uri în promovarea cărţilor să fie rasplătite. Şi cum altfel decât cu cele mai râvnite titluri LEDA.
Aşadar astăzi anunţăm cu bucurie 5 blog-uri care vor fi sponsorizate de editura LEDA cu cărţi pentru recenzii şi concursuri. 
Blog-urile sunt: 
  1. http://pustoaica-scrie.blogspot.com/
  2. http://bianca2b.wordpress.com/ 
  3. http://d3sprecarti.wordpress.com/ 
  4. http://booktownlover.blogspot.com/
  5. http://myrunaa.wordpress.com/
Ordinea în care vi le-am prezentat, nu este un clasament, ci e aleatoare. Selecţia a fost făcută după următoarele criterii: promovarea cărţilor în general şi în special a celor LEDA, periodicitatea postărilor, designul blogului, numărul de postări inedite şi concursuri organizate şi cel din urmă dar cel mai important criteriu – numărul de comentarii per postare.
Alegerea câştigătorilor de azi, este rezultatul evaluării după aceste criterii a unui număr de 37 de bloguri. Cele care n-au fost selectate vor rămâne în continuare în monitorizare, fiindcă o nouă selecţie va fi organizată la începutul lui 2012.
Până atunci urmăriţi blog-urile câştigătoare pentru a putea participa la concursuri. "
*Din păcate nu am reuşit de această dată, dar aţi văzut care a fost cel mai important criteriu - numărul de comentarii.. iar voi fără stimulente în premii greu "vă faceţi auziţi", ca să zicem aşa. Fără ajutorul vostru noi nu putem face totul singure, aşadar avem nevoie de voi ca să reuşim să obţinem această sponsorizare şi să organizăm constant concursuri Leda. Mai avem o şansă la începutul lui 2012, poate vom avea mai mult noroc atunci şi ne vom mobiliza cu toţii. 

18 comentarii:

  1. Sorry....:(
    Nu stiam ca editurile au un criteriu de sponsorizare !
    Eu am comentat mai tot timpul de la concursul acela cu , comentarii , pt ca stiu cat de importante sunt comentariile pt scriitorii blogurilor . Cateodata crezi ca , pur si simplu scrii degeaba si ca nimeni nu citeste .

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar chestia este ca eu intru acum doar la sf saptamanii , fiindca in rest am scoala , si teme , si de invatat , si .........stiti si voi cum sunt parintii !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. fetelor sa fim seriosi acuma,blogurile nu au fost alese doar dupa comentarii.oricum daca ar fi fost dupa mine voi ati fi fost mai mult ca sigur pe lista.

    RăspundețiȘtergere
  4. multumim frumos :*. stim ca nu au fost alese doar pentru comentarii, dar ei au spus ca a fost criteriul cel mai important.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai, voi nu aveati sponsorizare de la Leda? Eu asa stiam. Si daca nu ma insel, asta inseamna ca va este continuata:).

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  6. nu aveam sponsorizare :p am avut un singur concurs sponsorizat de corinteens, nu de leda, atat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu avem... ne-au sponsorizat asa cum au sponsorizat-o pe Myruna pana acum:P.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce nasol:(. Pai atunci nu e corect! Pentru ca voi aveti mai mult trafic, o groaza de comentarii, o multime de rubrici noi si promovati si editura! Trebuia sa fiti sponsorizate!
    Adica, frate, inteleg ca se luau dupa nr. de comentarii, insa voi aveati si cate 1ooo la o postare in perioada concursului de fidelitate.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  9. Triiist.
    Serios, ati fi meritat, dar va veti descurca super si fara. Sunteti f bune la ceea ce faceti :*:*:*
    Oricum, ne cerem scuze :( si eu ,personal, promit sa comentez, la fiecare post.
    Oricum tot in fata, si mult spor in continuare! :*

    RăspundețiȘtergere
  10. sincer eu nu inteleg myruna a avut sau nu sponsorizare, k a tot organizat concursuri cu leda la care fie nu a postat castigatorii sau cum s-au plans unii nu au trimis cartile

    RăspundețiȘtergere
  11. leda a spus ca a avut sponsorizari la cateva concursuri, nu sponsorizare permanenta, cum i-au facut acum. de trimis cartile la castigatori nu stiu pentru ca nu am castigat niciodata la ele, in schimb am observat ca regulamentele la concursurile lor sunt incerte..ba nu ziceau cand se termina concursul, ba opreau votarea la un concurs inainte de vreme..

    RăspundețiȘtergere
  12. persoanele care nu si-au primit cartile pot sa scrie comentarii pe blogul leda, si sa sesizeze asta. sau sa dea mail la persoana care se ocupa de promovari si trimite cartile blogurilor (daca vor le dau mail-ul unde sa spuna).

    RăspundețiȘtergere
  13. 1. Da, meritati.
    2. Nu e vorba numai de comentarii, si totusi nu stiu de ce nu ati reusit sa obtineti sponsorizare. Si totusi..Voi, spre deosebire de alte blog`uri, nu ati dat doar copy paste de pe blog`ul editurii. Ati dezvoltat totul, nici nu mai specific rubricile f creative.
    Dar na, e Romania. Ce putem cere? Si sincer, recunosc, de aprox o saptamana nici eu nu am mai trecut pe aici. Adica nu m-am facut remarcata. Doar v-am citit. Nu mai am timp.

    Sunt sigura ca totusi veti obtine acea sponsorizare!

    RăspundețiȘtergere
  14. Va multumesc fetelor pentru sustinere si imi pare rau ca nu ati primit sponsorizare.Poate va fi in iarna...

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi pare rau ca n-ati primit sponsorizare.Recunosc,si eu,desi va urmaresc regulat blogul,am lasat destul de rar comentarii.Sper sa ma pot revansa.

    RăspundețiȘtergere
  16. mai e si la inceputul lui 2012 o selectie, pote aveti noroc atunci pentru ca eu cred ca meritati

    RăspundețiȘtergere
  17. eu am crezut ca sunteti sponsorizate.las' ca in cateva zile , se vor dezvalui noile bloguri sponsorizate si o sa fiti si voi printre ele , poate si eu ,dar ma indoiesc... *__*

    RăspundețiȘtergere
  18. Cipryan, suntem sponsorizate:)). Asta a fost prima runda. Cand se dezvaluie urmatoarea lista?

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!