vineri, septembrie 16, 2011

Creaţii noi pentru week-end

Stephany a scris un one-shot, intitulându-se "Pădurea Morţii " şi o are ca protagonistă pe Amelia , o adolescentă aparent normală , şi pe prietenii ei . Dar într-o seară , ei s-au aventurat în renumita Pădure a morţii , în care comform zvonurilor, au fost găsite cadavre ale multor adolescenţi . Dar ce se întâmplă când aceştia dau nas în nas cu spărgătorii de mituri ?
Doar un colt de ziar le va mai aduce oamenilor aminte de ei.
"8 adolescenţi au fost găsiţi morţi , iar alţi 2 au fost daţi dispăruţi . Până la urmă, Pădurea morţii , va ascunde mereu secretele întunecate ale acestor adolescenţi ." Click AICI pentru a-l citi.

Emma a scris şi ea tot un one-shote, titlul fiind "Întâlnire cu trecutul". AICI puteţi citi povestea.

Twilightpurple scrie "The journey to war"
Rezumat: "Edward: Zeul scolii, topind toate fetele, nepoliticos, egoist , inconjurat de prieteni falsi de care si el se foloseste. Alice face parte din gasca lui Edward dar nu este de acord cu ce face asa ca incearca sa se apropie de Bella. Emmet este fratele lui Edward si al lui Alice. Bella uraste comportamentul lui Edward dar este urata si ea de intregul liceu. Motivul? Liceul si La Push se urasc. Bella si Jacob sunt cei mai buni prieteni , deci Bella este exclusa de colectivul liceului. Bella si Edward isi declara razboi! Edward nu suporta faptul ca Bella nu cedeaza in fata lui iar Bella uraste faptul ca trateaza pe toata lumea ca niste sclavi! Bella incearca sa il detroneze pe Edward si faima lui..dar oare va reusi?"
AICI puteţi citi primul capitol.

Law a tradus un one-shot pentru fanii Gossip Girl. Se numeşte "The sharp knife of a short life" şi îl puteţi citi AICI.

Kristine.B scrie "Destine paralele"
Prolog: "Razele lunii abia se iveau din spatele norilor cenusii ai noptii. Satul era linistit la acea ora tarzie, nicio lumina nu era aprinsa la ferestrele caselor vecine.
- Acum este momentul potrivit!
O voce groasa de barbat razbatu in mijlocul tacerii mormantale a strazii. Inalt si solid, iesi din curtea casei cu numarul 23, avand in brate o mogaldeata invelita in cearsafuri albe.In spatele lui, o voce disperata de femeie razbatea din pragul casei. Aceasta, purtand doar o camasa de noapte zdrentuita, se lupta sa tina pasul cu sotul ei care arunca mica mogaldeata in caruta, se urca la randul lui si dadu bice cailor.
Femeia se opri in mijlocul strazii, deznadajduita, cu lacrimile curgandu-i siroaie pe obraji. Se prabusi la pamant, sleita de puteri, implorandu-si sotul sa se intoarca.In casa lasata acum in umbra, doi ochi negri urmareau toata scena. Sus, in camera lui de la etajul doi, micutul Benji de cinci anisori se intreba unde fuge tati cu surioara lui de doar doua luni in mijlocul noptii, suparand-o atat de tare pe mami."
AICI puteţi găsi cele 6 capitole scrise.

Veronica scrie "What goes around comes around"
Rezumat: "Iata-ma ajunsa intr-o situatie stupida - in fata altarului. Azi e nunta mea...
De mica mi-am imaginat aceasta zi: ce rochie o sa port, florile din buchet, marturiile, promisiunile si desigur printul.
Si azi, eu stau in fata preotului si ma rog ca mirele meu sa zica NU. Mental ma rog doar la asta, sa renunte la ideea asta stupida. Noi nu ne putem casatori. Eu nu vreau sa ma marit cu EL. Nu dupa tot ce mi-a facut.
Il privesc cu rugaminte in ochi, nu face asta, te rog nu. Insa, el ma priveste cu dragoste inapoi. E idiot daca crede in casnicia asta de fatada.
- Edward Cullen, accepti de bunavoie si nesilit de nimeni sa devii sotul lui Isabella Swan, la bine si la rau, pina cind moartea va desparte?
Asta e sansa ta, zi nu, te rog. Am inchis ochii si mi-am strins miinele in pumni. Asteptam smerita raspunsul sau.
- Da, accept.
Ti-ai semnat sentinta scumpule, pina cind moartea ma va desparti de tine."
AICI veţi putea citi povestea în sine.

Un comentariu:

  1. Ce tare !!!!!!!!!!!!
    Ficuri noi !!!!!
    Pana acum 2 ma atrag in mod deosebit , si fug sa le citesc !
    Pupici !!!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!