sâmbătă, septembrie 03, 2011

Creaţii noi pentru primul week-end din toamnă

Allix[Lina] scrie "Incantaţia"
Rezumat: "În "Oraşul Îngerilor" linistea si pacea este spulberata încetul cu încetul şi în locul ei se aşterne panica şi disperarea oamenilor care nu îşi mai gasesc liniştea de odinioară.
Ce e de facut:
Cand te confrunti cu necunoscutul?
Dar daca afli ca defapt nu e chiar atat de necunoscut?
Cand iti dai seama ca defapt nu te confrunti cu cineva ci cu ceva , pe care nu il poti descrie in cuvinte?
Continui lupta pana la capat sau dai inapoi si renunti la a mai afla adevarul?
Ayda si prieteni ei sunt dispusi sa incerce sa rezolve misterul din "Orasul Ingerilor".
Insa lucrurile nu sunt chiar asa de simple pe cum par,
provocarile sunt enorme si greu de suportat.
Oare va rezista Ayda pana la capat?"
Puteţi citi primul capitol AICI.

Anne scrie "Heartbroken"
Rezumat: "Isabella si Antonia Petrova se muta din oras, dupa ce Ian Zalevsko le-a transformat in vampiri, apoi a disparut fara urma. Vor reusi cele doua surori sa treaca peste imensa pierdere?
Aflati totul in "Heartbroken", o poveste plina de emotii, suspans si dragoste."
AICI puteţi găsi primele 2 capitole.

Bubbles scrie "Love in seconds"
Rezumat: "Emma, o fată aparent normală, cu părinţi nonconformişti, se mută recent într-un linştit cartier din York. Lumea îi este dată peste cap când se îndrăgosteşte de fermecătorul Derek. Numai că… totul nu decurge aşa cum îşi doreşte ea. Descoperă că are o abilitate ciudată – aceea de a visa şi de a-şi construi un univers paralel. Pe lângă asta se adaugă şi fostul-iubit-stresant, Jim şi noua prietenă hippioată pe care o are – Izzie. Împreună cu ea, încearcă să facă faţă pericolelor care le pândesc. Mai ales că…în visul Emmei apare un alt bărbat misterios. Oare va reuşi ea să decidă în ce dimensiune va trăi? Pentru că, fiecare dimensiune are primejdiile ei…"
AICI puteţi citi cele 8 capitole scrise.

Theo ne-a trimis 5 fan ficuri:
1. " Damon on My Mind" ~ tradus
Rezumat: "Ce se întâmplă când Elena se desparte de Stefan, iar apoi joacă un mic joc de « adevăr sau provocare » cu Damon ? Ce se întâmplă când ai vopsea, pe Elena şi Damon în aceeaşi cameră? Va fi vreo scânteie între Damon şi Elena ? (6 capitole). Warning! Conţinut pentru adulţi pentru viitoarele capitole!"
AICI puteţi găsi 2 capitole.

2. "Let's Make Memories" ~ tradus
Rezumat: "Intrigi care ar putea schimba totul, amintiri din trecut care mai bine ar trebui uitate si o dorinta de a captura inima Elenei, toate astea pe parcursul unei saptamani, o saptamana pe care Damon nu va fi apt sa o uite oricat de mult ar incerca."
Pentru a citi cele 3 capitole traduse, click AICI.

3. "Damon and Elena" ~ tradus şi terminat
Rezumat: "Elena realizează că este îndrăgostită de Damon după ce aproape că îl pierde."
AICI puteţi citi cele 7 capitole traduse.

4. "Let's Make Memories" ~ tradus
Rezumat: "Intrigi care ar putea schimba totul, amintiri din trecut care mai bine ar trebui uitate si o dorinta de a captura inima Elenei, toate astea pe parcursul unei saptamani, o saptamana pe care Damon nu va fi apt sa o uite oricat de mult ar incerca."
Puteţi găsi AICI 3 capitole traduse.

5. Archild: The Child Of Power ~ scris
Rezumat: "Ellea este “tipa aceea enervantă care o găseşti în orice clasă. În ultimul an de liceu, cu capul bine ascuns între cărţi, părul pe ochi, care nu vorbeşte cu nimeni şi niciodată nu îi ajută pe ceilalţi cu temele, chiar dacă este geniul clasei.” Dar totodată Ellea este şi un archild. Ce va face această puştoaică ale cărei puteri sunt infinite într-un oraş precum Clarksville, Tennesse, la liceul Northwest? Vreţi să aflaţi? Atunci să o urmărim pe Ell, în noua ei viaţă, în noua ei lume."
AICI găsiţi cele 3 capitole scrise.

Ioana scrie "Positive, Negative, Not So Sure"
Rezumatul: "După ce Bella cumpără nu unul, ci zece teste de sarcină pentru Alice, Edward, vecinul ei, care voia să-i intre pe sub piele o prinde cu cele zece teste şi o şantajează să fie “sclava” lui. Acum Bella este blocată cu noul ei “stăpân“"
AICI găsiţi 7 capitole.

Arina K scrie "Cu fața spre soare"
Rezumat: "Viața liniștită și monotonă a două surori se schimbă radical atunci când în micuțul oraș în care ele trăiesc se mută alți doi frați. Nimeni nu știe nimic cu exactitate despre ei decât ceea ce ei vor să se știe. Bineînțeles că dragostea își bagă coada unde nu-i fierbe oala, iar doi dintre puternicii Originali vor trebui să se hotărască care pe care iubește."
AICI puteţi citi cele 3 capitole scrise.

Stephany a scris un one-shot, intitulat "Adio... şi te iubesc". Îl puteţi citi AICI.

Twilightpurple a scris la fel ca Stephany, un one-shot, intitulat "The Guest"
Rezumat: "Totul se petrece in Breaking Dawn , in luna de miere a celor doi ( Edward si Bella). Totul e bine si frumos, totul decurge ca si in carte…dar ce se intampla cand Jacob isi face aparitia neinvitat, vrand sa se asigure ca Bella este inca in viata (desigur nu pentru mult timp) ? Sa vedem cum va decurge vizita lui de 1-2 zile, desigur apoi plecand si povestea revenind la normal… Titlu: The Guest Link: un "One shot": Nick: Twilightpurple Rezumat: Totul se petrece in Breaking Dawn , in luna de miere a celor doi ( Edward si Bella). Totul e bine si frumos, totul decurge ca si in carte…dar ce se intampla cand Jacob isi face aparitia neinvitat, vrand sa se asigure ca Bella este inca in viata( desigur nu pentru mult timp ) ? Sa vedem cum va decurge vizita lui de 1-2 zile, desigur apoi plecand si povestea revenind la normal…"
Îl puteţi citi AICI.

3 comentarii:

  1. Mi-ati primit one-shotul :D :D :D
    Abia astept sa vad ce parere aveti ! Sper sa va placa , fiindca e prima mea incercare .
    Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plaaace Steph!:X
    Succes in continuare:x
    Uite`o si pe Anna cu Heartbroken.
    Si eu o sa trimit curand rezumatul:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Tocmai am mai terminat inca un one-shot . Sper sa va placa si acesta , si sa-mi lasati cate un comment :D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!