vineri, septembrie 09, 2011

Comandă "Revelaţia" la 10.99 lei!

Cei care nu au reuşit să ia volumul II din seria "Forţele Răului Absolut", intitulat "Revelaţia", împreună cu revista "Bravo", au o a doua şansă să achiziţioneze această carte minunată (o laud pentru că ştiu că merită, dat fiind că am citit toată seria). Cum?  O puteţi comanda la acelaşi preţ incredibil de 10.99 lei si transport gratuit de pe site-ul lor! Click pe imagine pentru a vedea detalii.
BannerFans.com

Descriere carte:
Chloe Saunders este o necromantă ale cărei puteri nu pot fi controlate: ea readuce morţii la viaţă chiar şi fără să vrea. Iar puterile ei crescânde reprezintă o ameninţare pentru cei care au creat-o iniţial ca pe un experiment ştiinţific, prin modificări genetice. Acum, Chloe fuge pentru a-şi salva viaţa, împreună cu trei dintre prietenii ei înzestraţi cu puteri supranaturale – doi vrăjitori şi un vârcolac –, înainte ca Grupul Edison să îi găsească şi să îi lichideze.
„Revelaţia este un roman încă şi mai reuşit decât Invocarea. Chloe şi prietenii ei adolescenţi supranaturali se străduiesc să găsească un ajutor în lupta împotriva grupului care încearcă să-i ia ostatici, şi nu există nici un moment trenant în călătoria lor şi nici un rând neizbutit în scrierea lui Armstrong.” – Charlaine Harris

Despre autoare:
KELLEY ARMSTRONG este autoarea seriei de succes Women of the Otherworld, devenit bestseller New York Times. Kelley istoriseste povesti inca dinainte de a invata sa scrie. Primele ei incercari asternute pe hartie s-au dovedit insa dezastruoase. Daca i se cerea sa scrie o poveste despre fetite si papusi, in istorisirea ei apareau in mod invariabil fete transformate in stafii si papusi malefice, spre groaza si disperarea profesorilor ei. Dar toate eforturile de a o convinge sa creeze povesti ,",normale? au esuat. Astazi, ea continua sa urzeasca povesti cu stafii si demoni si varcolaci, din locul special in care scrie, aflat in pivnita casei. INVOCAREA este primul roman pentru adolescenti scris de Kelley si totodata primul volum din seria Fortele Raului Absolut.Daca vreti sa aflati mai multe despre aceasta serie, vizitati site-ul www.chloesaunders.com.

3 comentarii:

  1. Eu ma intreb : Oare vor face la fel si cu Vampirii Sudului - editie de chiosc?

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am citit toata seria si mi-a placut la nebunie ! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai, Oana, deocamdata primele 4 volume, apoi..Dumnezeu!:))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!